Poppodium Aan Zee presenteert: BinnenUIT Festival Scheveningen

Poppodium Aan Zee (PAZ) opent op vrijdag 4 en zaterdag 5 september het nieuwe cultuurseizoen in het hart van Scheveningen met een zeer gevarieerd programma. PAZ, een partnerschap tussen YMCA Scheveningen, Popagenda Scheveningen en Live Concertpodium Saturnus, sluit hiermee aan bij het BinnenUIT Festival Den Haag.

Wil je live aanwezig zijn? Reserveren is dan wel verplicht
Onder de strikte richtlijnen van het RIVM mogen wij maximaal 30 bezoekers toelaten. Wil je eindelijk weer live een supermooie voorstelling ervaren? Reserveer dan hier je tickets o.v.v. je naam, telefoonnummer, de show(s) die je wilt bijwonen (zie Programma) en het aantal tickets dat je wilt bestellen. Je ontvangt een betaallink en daarmee is jouw reservering een feit.

….of de Livestream vanaf je bank volgen…..?
Poppodium Aan Zee zal alle voorstellingen livestreamen. Altijd fijn als je geen live-ticket hebt! Die kun je lekker lui vanaf je bank volgen via de Facebookpagina’s van Poppodium Aan Zee, Popagenda Scheveningen, YMCA Scheveningen, Saturnus Live Music en YouTube.

Programma
Poppodium Aan Zee BinnenUIT Festival pakt uit met een levendig, boeiend en afwisselend programma. De voorstellingen geven een preview van veel moois op cultuurgebied dat PAZ dit seizoen te bieden heeft. Toeval of niet: de artistiek leiders van de producties zijn allen Schevenings (woonachtig). Locatie concertzaal: Keizerstraat 58.

Vrijdagavond 4 september: Jazz & Americana Aan Zee
Een heerlijke avond waarop de Americana van singer-songwriter Philip Kroonenberg en de jazz van gitarist Vincent Koning & band op het podium vertolkt worden, terwijl je gefêteerd wordt door Italiaanse ‘after-dinner’ lekkernijen, zoals Parmezaanse kaas, Salami, verse druiven, de beruchte Toscaanse chocolade-vijgentaart Panforte en heerlijke whisky’s, Grappa’s en meer van de Italiaans-Scheveningse Wereldcultuurorganisator Sandro Bruti en zijn Stichting Dramtune.

Philip Kroonenberg zal nieuwe songs spelen die later dit jaar op album zullen verschijnen. Een special guest zal haar opwachting maken tijdens deze voorstelling. Philip speelt deze avond namens Acoustic Alley, de organisatie die veelvuldig intieme luisteroptredens in het hartje van Den Haag verzorgt. Vincent Koning, die op tour is geweest door zo’n beetje de hele wereld, heeft speciaal voor het BinnenUIT Festival Scheveningen een band met topmuzikanten in het genre samengesteld. De lead vocals zijn voor rekening van Caroline de Rooij, dochter van Karel de Rooij en succesvol jazz-zangeres en -docent in Wenen.

Showtime: 20.00 – 23.00 uur
Tickets voor deze Double Bill show plús Italiaanse lekkernijen plús een welkomstdrankje naar keuze kosten slechts € 12,50. U helpt gelijk de artiesten; een gedeelte van dit bedrag komt ten goede aan hen! reserveer hier je tickets

Zaterdagmiddag 5 september: Musical, Zang & Klassiek Aan Zee
Ruim baan voor talent op het gebied van zang, musical en klassiek.

Monique Harteveld schrijft kinderliedjes en is de bedenker van Zingverhalen. Deze middag toont Monique met haar Kinderkoor De Zeesterren en meerdere zangtalenten hoe leuk het uitvoeren van kinderliedjes is. De arrangementen van Zingverhalen zijn gemaakt door Jan Rooymans, o.a. co-writer van de hit ’t Is Altijd Lente in de Ogen van de Tandartsassistente.

Myrthe Zonneveld, afgestudeerd aan de Dutch Company of Performing Arts geeft vervolgens met een aantal leerlingen een mooie preview van de Y-musical Theaterschool. Tot slot speelt master-docent en concertmusicus Diana Byazarti samen met een leerling van YMCA een prachtig vioolconcert.

Showtime: 15.00 – 17.00 uur
Toegang is gratis
reserveer hier je tickets

Zaterdagavond 5 september: Variété Aan Zee o.l.v. Karel de Rooij
De Nederlandse koning van de variété, Karel de Rooij (Gouden Roos van Montreux-winnaar met Mini & Maxi), zal vanuit zijn Stichting Scala een variatie aan previews op de planken brengen, juist om variété-cultuur zichtbaar te maken in Den Haag door jong talent te stimuleren. PAZ is trots om de kijkers hier een snufje van aan te bieden. Een gast mogen we alvast verklappen: Niek Takens, de meester in het creëren van illusies en het manipuleren van gedachten en meervoudig Nederlands kampioen en vice-kampioen van Europa.

Showtime: 20.00 – 23.00 uur
Tickets kosten € 5,00. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de artiesten.
reserveer hier je tickets

PopPoppodium Aan Zee
Poppodium Aan Zee is een partnerschap tussen YMCA Scheveningen, Popagenda Scheveningen en Live Concertpodium Saturnus. Een broedplaats voor (muziek)cultuur, waar cultuureducatie, talentontwikkeling en programmering met elkaar in verbinding staan. PAZ wil het cultuureducatie- en presentatieaanbod in stadsdeel Scheveningen uitbouwen, vergroten, vernieuwen en (jonge) mensen laagdrempelig in aanraking laten komen met cultuur. Wij werken hiervoor (structureel) samen met scholen (primair en voortgezet), cultuuraanbieders en -organisaties, professionals uit de muziekindustrie, festivals en evenementen en bewoners en ondernemers in de wijken.

Meer Info
Alle info over PAZ BinnenUIT Festival Scheveningen op 4 en 5 september vind je via de socials van Poppodium Aan Zee of via de websites van Popagenda Scheveningen en YMCA.

Al deze concerten vind je ook in onze agenda en onze uitgaans app Goneout

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag