Stappen in Den Haag

support de Haagse Horeca!

Muzee trapt ZomerZout Festival af

2 min read

Zes podia in de regio Haaglanden slaan de handen ineen en brengen deze zomer een gevarieerd cultuurprogramma met aanstormend en gevestigd talent uit de buurt. Een aangeklede avond of middag op loopafstand met livemuziek, verhalen, poëzie en meer. Kom in vakantiesfeer via deze serie zomerse ontmoetingen, ze gaan ongetwijfeld naar meer smaken.

Op zaterdag 4 juli nodigt Muzee buurtbewoners uit om de binnenplaats van Muzee om te toveren tot het ZomerZout festivalterrein. Samen met ‘Het Meisje met de Zaag’ kunnen buurtbewoners het festivalterrein vormgeven. Denk aan een podium, de entree, bewegwijzering en meer! Jong en oud kunnen hier gratis aan deelnemen door een bericht te sturen naar info@muzee.nl.

Programma met Haags talent
Op zondag 5 juli trapt Muzee het ZomerZout festival af met een concert van Tess et Les Moutons. Een avond met prachtige Franse chansons, in samenwerking met Hummingbird music. In het voorprogramma staat singer-songwriter Babette Zwinkels.

Op zondag 19 juli kun je genieten van Braziliaanse bossonova muziek van Jaime & Vita. Zij vertolken melancholische ballades en ritmische liederen uit de 20e eeuw op geheel akoestische wijze. In het voorprogramma vindt een korte dansvoorstelling plaats van Kenji van Nieuwenhuizen in de net opgeknapte Scheveningenzaal van Muzee.

Op zondag 16 augustus is het podium voor de Nederfunk zangeres ROOS. Het ZomerZout Festival programma wordt op zondag 23 augustus ingevuld door ‘Jong ZomerZout’, een groep jongeren uit de buurt. Ook voor kinderen vanaf 6 jaar worden die dag verschillende activiteiten georganiseerd. Ga voor meer informatie naar https://www.muzeescheveningen.nl/zomerzout-festival-2020.

Het ZomerZout festival is een samenwerking van Muzee Scheveningen, Bibliotheken  Loosduinen en  Nieuw Waldeck, Bibliotheken  Leidschenveen en  Ypenburg en CulturA & Zo, De Theater de Nieuwe Regentes.

Muzee is vanaf 1 juli open op woensdag, zaterdag en zondag
van 11:00 tot 16:00 uur. Reserveer je museum ticket online!