De Kraaien gaan los op de HipFest Livestream

Duister, gevaarlijk, uniek, hard, recht door zee, maar alles met een knipoog. De Haagse topact De Kraaien zal de popzaal van Scheveningen, Saturnus, op zaterdagavond 27 juni laten trillen op z’n grondvesten. Zo rechtstreeks je huiskamer binnen via de HipFest livestream! Andere topshows zijn er van Banana Savannah en Destructive Penguins.

Livestream volgen
De Livestream is op zaterdag 27 juni vanaf 21.00 te volgen via:
Poppodium Aan Zee, HipFest, De Kraaien en YouTube.

Livestreamen vanaf de bank of live aanwezig zijn in Popzaal Saturnus?
Onder de strikte richtlijnen van het RIVM mag de organisatie een beperkt aantal bezoekers toelaten. Wil je kans maken op de laatste tickets? Stuur dan direct een mail naar info@hipfest.nl en vertel in het kort waarom jij hierbij wilt zijn.

Samenwerking Scheveningse (cultuur)organisaties
YMCA Scheveningen en Popagenda Scheveningen verzorgen zes zaterdagen achter elkaar livestreamconcerten mét 30 man (inclusief crew) publiek, in samenwerking met Scheveningse (cultuur)organisaties. De Cultuuraanbieders werken samen met Vlaggetjesdag (13 juni), TrashUre Hunt (20 juni), HipFest (27 juni), Talenten Aan Zee (4 juli) Stichting Schollenpop (11 juli) en Vreugdevuur Scheveningen (18 juli).

Poppodium Aan Zee: De Culturele broedplaats van Scheveningen
YMCA en Popagenda willen met deze serie livestreamconcerten aandacht vragen voor Popodium Aan Zee, de broedplaats voor pop(muziek)cultuur, waar cultuureducatie, talentontwikkeling en programmering in verbinding staan, en waar meer (jonge) mensen, ongeacht afkomst, beperking of achtergrond, in aanraking komen met cultuur. Poppodium Aan Zee wil hiermee het popmuziekeducatie- en popmuziekpresentatie-aanbod in stadsdeel Scheveningen uitbouwen, vergroten, vernieuwen en laagdrempelig toegankelijk maken voor een zo breed mogelijk publiek.

Info
Poppodium Aan Zee presenteert: HipFest Livestream
Shows van: De Kraaien, Banana Savannah en Destructive Penguins
Datum: zaterdag 27 juni
Aanvang 21.00

Alle info over deze livestream vind je via de socials van Poppodium Aan Zee en HipFest!

070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten