PARKPOP VIERT AFTRAP JUBILEUM ’40 JAAR PARKPOP’ ONLINE!

40 JAAR PARKPOP TIJDLIJN
Op 28 juni viert Parkpop haar 40ste verjaardag; een bijzonder jubileumjaar! En om dit te vieren wordt op vrijdag 26 juni om 12.00 uur afgetrapt met een online archief met foto’s, video’s en verhalen. Al maanden werd via de sociale media opgeroepen tot het delen van verhalen, foto’s en filmpjes van bezoekers, waar bezoekers massaal gehoor aan gaven. Beelden en verhalen vanaf het ontstaan van Parkpop in 1981 tot aan de geschiedenis die gisteren werd geschreven zullen de revue passeren. Interviews, concerten, bloopers, organisaties door de jaren heen, trouwe bezoekers aan het woord, maar ook nog nooit vertoonde beelden zullen de kijker van de ene verbazing in de andere doen vallen.

PARKPOP: TOGETHER @ HOME 
Op zondag 28 juni zal om 13.00 uur – het tijdstip waarop normaalgesproken Parkpop begint – Parkpop: Together @ Home gestreamd worden. Een keur aan Haagse artiesten (you know who they are 😉 zullen in een online programma – uitgezonden via Parkpop.nl – een digitaal optreden doen, een leuke anekdote vertellen over Parkpop of iets anders met jullie delen om gezamenlijk het jubileum van Parkpop te vieren. Tune in @ 13:00 hrs!

RTV WEST
Ook RTV West besteed ruim aandacht aan het jubileumjaar van Parkpop. Elke donderdag om 17:00 uur een special van ruim 25 minuten op TV West over een Parkpop editie van de afgelopen 10 jaar, volgens onderstaand schema.

04 juni:  Samenvatting PP 2010
11 juni:  Samenvatting PP 2012
18 juni:  Samenvatting PP 2014
25 juni:  Samenvatting PP 2018
28 juni:  Samenvatting PP 2019 (Jubileumeditie)

PARKPOP 2021
Met alle online feestelijkheden op de planning wordt achter de schermen alweer hard gewerkt aan Parkpop 2021, waarover binnenkort meer. Volg Parkpop via Facebook, InstagramTwitter en de website en blijf op de hoogte van updates rondom je favoriete festival!

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag