Er kan weer geoefend worden in Musicon!

Alle bandjes, solo artiesten en muzikanten opgelet!
We zijn alweer een weekje open en het oefenen, naast een drankje in onze kroeg, is ook weer mogelijk. Veel van jullie weten ons gelukkig alweer te vinden, en de reacties zijn super. Wij hebben jullie óók gemist! De hoogste tijd om de instrumenten af te stoffen, want het is veel te lang stil geweest in ons muziekgebouw. Maar hoe gaat het oefenen nou in deze “nieuwe” samenleving?

Voorlopig bieden wij doordeweeks één oefenblok aan. Om jullie tegemoet te komen zijn deze blokken 4 uur geworden, voor de prijs van 3 uur. In het weekend hebben wij 2 oefenblokken.

Je kan via 0703686800 de volgende blokken reserveren;
ma – vr 18:00 – 22:00 uur (4 uur oefenen)
za – zo 15:30 – 18:30 uur (3 uur oefenen)
én 19:00 – 22:00 uur (3 uur oefenen)

De prijs van de grote oefenruimte is €40,- per blok.
De standaard oefenruimte is €30,- per blok.

Bestaat jouw band uit een grote groep mensen, of prefereer je meer ruimte met het oefenen? Dan hebben wij ook een extra grote oefenruimte te huur met een oppervlakte van 63 vierkante meter. Deze ruimte is op de reguliere tijden te huur en de kosten zijn €20,- per uur.

Om de veiligheid van het oefenen zo goed mogelijk te waarborgen, zijn alle oefenruimtes uitgerust met plexiglas schermen.
Een leuke add-on; onder het plexiglas zit een barretje waar je je spulletjes kwijt kan én je biertje!

Alle oefenruimtes hebben daarnaast een ventilatiesysteem, dat constant de lucht in de oefenruimte ververst. De microfoons worden, voor en na gebruik, grondig gereinigd met een professioneel desinfectie middel. Wil je liever een eigen microfoon aanschaffen? Dat kan ook. Bij de ingang zijn nieuwe microfoons + clip voor €15,- per stuk te koop.

In de oefenruimte hangt een schoonmaak “station” met desinfectie middelen en een protocol, dat als leidraad dient voor de maatregelen.

We hopen jullie allemaal weer snel te zien, én te horen!
Reserveren voor een oefenruimte kan via  0703686800

www.musicon.nl

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten