Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Charly Lownoise en Pat Smith zorgen zorgen voor topshows op Vlaggetjesdag

3 min read

Livestream mét publiek bij Poppodium Aan Zee Saturnu

YMCA Scheveningen gaat vanaf Vlaggetjesdag zes zaterdagen achter elkaar livestreamconcerten mét 30 man (inclusief crew) publiek verzorgen, in samenwerking met Scheveningse (cultuur)organisaties. Organisators YMCA en Popagenda Scheveningen starten zaterdag 13 juni vanaf 16.30 uur met topshows van Charly Lownoise en Pat Smith! De organisatie wil met deze serie livestreamconcerten aandacht vragen voor Poppodium Aan Zee, de broedplaats voor pop(muziek)cultuur. Plaats van handeling is popzaal Saturnus, onderdeel van YMCA.

Livestream lui vanaf de bank volgen of live aanwezig zijn?!
De Vlaggetjesdag livestream met Charly Lownoise en Pat Smith wordt uitgezonden via de Facebookpagina van Poppodium Aan Zee en wordt op meerdere Facebookpagina’s gedeeld, waaronder Popagenda Scheveningen, YMCA en Saturnus. Onder de strikte richtlijnen van het RIVM mag de organisatie een beperkt aantal bezoekers toelaten. Wil je kans maken op de laatste tickets, stuur dan direct een mail naar talentenaanzee@gmail.com en vertel in het heel kort waarom jij hierbij wilt zijn!

Tijdschema livestreamshow
16.30 – 17.10: Pat Smith
17.30 – 18.15: DJ Charly Lownoise

Charly Lownoise
Met Mental Theo veroverde DJ Charly ‘Ramon Roelofs’ Lownoise de wereld met hun Happy Hardcore geluid. Wie in de jaren 90 is opgegroeid, kent de classics: Wonderful Days, Stars, Live at London, Your Smile, Hardcore Feelings, om er een paar te noemen. Met dezelfde energie als in die jaren geeft hij nog steeds spetterende shows, onder andere in een meerdere malen uitverkocht Ziggo Dome. Voor zijn hometown Scheveningen komt er nog een extra vibe los, belooft hij!

Pat Smith
Deze pure Scheveninger, Nachtburgemeester van Den Haag, zanger-rapper en songwriter geeft zijn roots, reggae en summervibe volledig aan jou. Samen met gitarist Karel van der Eijk brengt Pat Smith je in extase door zijn hits The Pirate, Dreamgirl, Again, Vudu Doll en Love Drunk op je af te vuren. Maar ook zijn nieuwe single Richman geeft je de zomerkriebels! Pat stond solo of met zijn live-sensatieband Splendid op vele grote festivals, waaronder Lowlands, Parkpop en Live on the Beach.

Dichtwedstrijd over ‘Vrijheid 1.5’
Het talentontwikkelingsproject van Poppodium Aan Zee, Talenten aan Zee, heeft Scheveningers uitgedaagd om een mooi gedicht te schrijven over vrijheid in het algemeen en de vrijheid van anderhalve meter waarin we nu leven. Het winnende gedicht zal te horen en zien zijn via de live uitzending Kuieren van Facebookgroep ‘Wat is het fijn om een Scheveninger te zijn’, onder het genot van nieuwe vette haring van Viswinkel Ben de Lange. De winnaar wordt bekendgemaakt door de Scheveningse Eva Pronk, die op 4 mei tijdens de Nationale Herdenking op de Dam in Amsterdam haar winnende gedicht voordroeg.

Poppodium Aan Zee: De Culturele broedplaats van Scheveningen
YMCA wil met deze serie livestreamconcerten aandacht vragen voor Popodium Aan Zee, de broedplaats voor pop(muziek)cultuur, waar cultuureducatie, talentontwikkeling en programmering in verbinding staan, en waar meer (jonge) mensen, ongeacht afkomst, beperking of achtergrond, in aanraking komen met cultuur. De 142-jarige Cultuuraanbieder wil hiermee het popmuziekeducatie- en popmuziekpresentatie-aanbod in stadsdeel Scheveningen uitbouwen, vergroten, vernieuwen en laagdrempelig toegankelijk maken voor een zo breed mogelijk publiek.

Voor de serie livestreams werkt de organisatie samen met TrashUre Hunt (20 juni), HipFest (27 juni), Talenten Aan Zee (4 juli) Schollenpop (11 juli) en Vreugdevuur Scheveningen (18 juli).

Info
Alle info over de Vlaggetjesdag Livestream van Charly Lownoise & Pat Smith op zaterdag 13 juni van 16.30 – 18.15 uur vind je op de Facebookpagina van Poppodium Aan Zee, en via de socials van de organisatie!

Dit event vind u ook onze agenda hier op Stappen in Den Haag

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten