Stappen in Den Haag maakt de Haagse stranden overzichtelijk

Party-Mania / Stappen in Den Haag promoot sinds 2003 het uitgaan in Den Haag. Voornamelijk door de complete agenda met evenementen die dagelijks wordt bijgewerkt. Ten tijde van de ‘horeca-lockdown’, kwam deze uitgaansagenda helemaal stil te liggen. Om en de Haagse Horeca te ondersteunen publiceerde de stichting een lijst met restaurants die een alternatief boden voor uit eten. Zo bleef er tijd over voor iets wat al lang op de agenda van het team stond. Namelijk een pagina: https://stappenindenhaag.nl/2020/01/01/beachclubs-denhaag-scheveningen-kijkduin-zwartepad-stappen-070/ met een overzicht van de Haagse stranden.

Of zoals Richard Kanters, oprichter van de site zegt: “Een strand van 4,5 km en ongeveer 60 beachclubs, dan is een specifieke locatie soms lastig. Apart vind ik wel dat veel bezoekers van binnen en buiten Den Haag wel stappenindenhaag.nl kunnen vinden, maar niet de beachclub waar het evenement is.”

Ondanks de bestaande websites over de Haagse stranden. In combinatie met strandfeesten of bruiloften aan zee blijft dit toch schijnbaar onduidelijk. Ook de aanname dat iedereen alles kan vinden met behulp van Google maps is dus niet terecht.

“Ook wordt ik regelmatig, ’s avonds laat uit bed gebeld met vragen zoals: We staan op het Zwarte Pad, hoe komen we bij Strandslag 8? Of kunnen we vanaf Kijkduin naar de Boulevard lopen over het strand? Nou ga dat maar uitleggen aan mensen die vaak de weg in de stad niet kennen.’ aldus Kanters.

Omdat veel vragen zich vaak herhalen, hebben we deze gebundeld in een ‘vraag en antwoord’ categorie. Stappen in Den Haag hoopt dat de bezoekers van de Haagse stranden en de Haagse beachclubs veel profijt van de lijst hebben. Zeker met de verruiming van de maatregelen is het wel belangrijk dat iedere potentiele bezoeker ook echt arriveert bij de beachclub.

Link naar Pagina stappenindenhaag.nl/2020/01/01/beachclubs-denhaag-scheveningen-kijkduin-zwartepad-stappen-070

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten