Vacatures werken achter de bar in de Haagse Horeca

barkeeper-cocktailshaker-vacature-werken-haagse-horeca-denhaag-stappenindenhaag

Wil je ook eens een keer aan de andere kant van de bar staan? Een biertje tappen of een cocktail shaken of stirren? Ben je niet verlegen en schenk je graag wat in voor anderen? Dan is de baan van barkeeper, bardame of cocktailshaker misschien iets voor jou. Maar gaat jouw interesse uit naar het lekker zetten van een bakkie pleur, dan ben jij misschien de nieuwe barista van een Haags restaurant. 

Op deze pagina kan je het aanbod vinden van de Vacatures voor het werken achter de bar in de Haagse Horeca. Stappen in Den Haag helpt je graag op weg om zowel de horeca te ondersteunen als mensen die in deze leuke branche aan de slag willen.

Ook GRATIS je vacature laten plaatsen op deze pagina? Scroll dan naar beneden.

Terug naar vacature overzicht


 

 

 

 

 

Een vacature laten plaatsen op bovenstaande manier is GRATIS voor de Haagse Horeca mits goed aangeleverd.

Hoe aanleveren?
Stuur een e-mail naar info@stappenindenhaag.nl met daarin:
(1) De bedrijfsnaam
(2) Welke functie het om gaat
(3) Aantal uren (parttime, fulltime, in overleg, oproepkracht)
(4) Geef naar welk e-mailadres de sollicitanten moeten mailen 
(5) Van wanneer tot wanneer een vacature zichtbaar moet zijn*.

*Bij geen opgave wordt de vacature binnen twee dagen geplaatst en verdwijnt de vacature automatisch twee maanden na plaatsing. Zoek je personeel in de toekomst? Geef dan een startdatum op, dan kunnen we de vacature inplannen om op een bepaalde datum zichtbaar te worden. Indien een functie eerder dan de einddatum ingevuld is, dan kan deze eenvoudig via hetzelfde mailadres geannuleerd worden.

Ook graag een contactpersoon en telefoonnummer vermelden indien we vragen hebben. Stappen in Den Haag kan statistieken zien hoeveel keer een vacature is weergegeven en hoeveel keer erop is geklikt. Op verzoek per e-mail, kunnen we deze verstrekken na afloop van een periode.

Heb je een uitzendbureau of detacheringsbureau dan hebben we aantrekkelijke tarieven om op deze pagina te adverteren, mail ons voor meer info.


gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag