Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Schevenings Kuieren en Popagenda Scheveningen eren de ouderen

1 min read

Aanstaande zondag 22 maart van 09.00 – 09.40 uur vindt een speciale Live Stream-uitzending plaats van Schevenings Kuieren, een initiatief van de beheerders van de Facebookpagina ‘Wat is het fijn om een Scheveninger te zijn’. Dat doen wij aan de hand van symbolen en bewijsstukken uit het verleden, waaruit blijkt dat Scheveningen in haar historie al vele grote crises te boven is gekomen. Wij lopen langs het Schevenings Vrouwtje, de Vuurtoren en langs de Gedenknaald. Tijdens deze route vertellen wij over de geschiedenis op een leuke manier en hoe Scheveningers ellendige periodes het hoofd hebben geboden.

De afsluitende stop is om 09.30 uur vóór de ingang van Zorgcentrum Het Uiterjoon, om juist die mensen te eren die nu in zoveel problemen zitten en de strikte maatregelen moeten accepteren. Met deze actie bedanken wij ook alle ouderen in de Scheveningse verzorgingscentra, dat zij ons in het verleden door zware periodes hebben geloodst.

Zingend eerbetoon aan de ouderen

Popagenda Scheveningen juicht het initiatief van Schevenings Kuieren toe en zorgt voor een passend slot van deze Live Stream. De bekende Scheveningse zanger Johan ter Schegget zal de ouderen van Het Uiterjoon met zijn krachtige stem vanaf de straat toezingen en eren. Johan wordt hierbij begeleid door gitarist Lesley Warendorff.

Stem daarom op zondag 22 maart vanaf 09.00 uur massaal af op de speciale Live Stream van Schevenings Kuieren op de Facebookpagina Wat is het fijn om een Scheveninger te zijn!

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten