Beste Stappers van Den Haag en omstreken

Jullie hebben vast wel mee gekregen dat er maatregelen van kracht zijn om het coronavirus in te dammen. Zo zijn vanaf 15 maart alle horeca gelegenheden gesloten tot inmiddels 19 mei. Wat betekent dit voor onze agenda? Deze is tot 19 mei leeg gehaald en dat is in ons bestaan (17 jaar) nog nooit gebeurd. Dat wij evenementen hebben moeten verwijderen uit onze agenda doen we met pijn in ons hart.

Maar denk om de veiligheid en blijf thuis de komende weken. Denk ook aan de ouderen en de wat zwakkeren in onze stad, die hebben ook alle hulp nodig. Hou de adviezen van het RIVM via de media goed in de gaten.

Ook via deze weg wil Stichting Party-Mania / Stappen in Den Haag, alle (Haagse) horecaondernemers heel veel sterkte wensen de komende weken. Sterkte met het bedenken van oplossingen om toch enige omzet te kunnen halen. Maar zeker ook sterkte met de niet te voorkomen verliezen die worden geleden. We weten dat jullie alles binnen de veilige marge uit de kast zullen halen. Als alles weer veilig is en jullie mogen weer open dan staan wij natuurlijk weer paraat om alle evenementen te promoten. Maar in de eerste plaats hopen we natuurlijk iedereen weer gezond terug te zien in het Haagse uitgaansleven of als bezoeker op onze website.

Stappen in Den Haag helpt de Haagse Horeca met een speciale LIJST met daarop alle aanbieders van afhalen en thuisbezorgen. Tevens is er cadeaubonnen en merchandise links te vinden. Mochten er nog leuke ideeën zijn om de horeca te helpen? Mail dan jou idee(ën) naar info@stappenindenhaag.nl en wij gaan kijken of en hoe we dit kunnen uitvoeren.

Lieve mensen, let op elkaar en help elkaar waar nodig. Neem geen onnodig risico.

Een hele gezonde groet team Stichting Party Mania / Stappen in Den Haag.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten