Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

PAARD tot en met 31 maart gesloten

1 min read

Zojuist hebben het kabinet en RIVM nieuwe maatregelen bekend gemaakt omtrent het Coronavirus. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland met meer dan 100 bezoekers. Dit verbod geldt in ieder geval tot en met 31 maart 2020.
Paard heeft begrip voor deze maatregelen en ziet haar maatschappelijke verantwoordelijkheid in deze situatie.  Daarom hebben we besloten om ook evenementen met minder dan 100 bezoekers onder deze maatregelen te laten vallen.

Naar aanleiding hiervan zullen er per direct tot 31 maart geen evenementen plaatsvinden: Paard en Paardcafé gaan tot en met 31 maart dicht. Op dit moment lijkt het er op dat we voor alle evenementen nieuwe data kunnen vinden. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Er wordt hier achter de schermen hard gewerkt om bezoekers van zoveel mogelijk informatie te voorzien en zo mogelijk de evenementen te verplaatsen. Paard houdt ticketkopers op de hoogte via de mail. Op de website en op onze socials houden we u op de hoogte van nieuws.

Wat betekent dit voor onze agenda, deze is niet meer up to date voor de maand Maart. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn rond het virus houden wij jullie natuurlijk op de hoogte.