St. Patrick’s Day Festival Den Haag viert 10-jarig bestaan

Extra veel feest èn een reis naar Ierland winnen

Het grootste St. Patrick’s Day festival van Nederland viert op zondag 15 maart zijn 10de editie. Het programma bestaande uit Ierse bands, dansoptredens en een whiskeyproeverij is rond en zal plaatsvinden op de Grote Markt en in O’Caseys Irish pub.

Het festival is gratis toegankelijk en om het 10-jarig bestaat te vieren kunnen bezoekers een reis naar Ierland winnen.

Eten, drinken, feesten & dansen
Als expat-stad nummer 1 heeft Den Haag een grote, actieve Ierse community. Het St. Patrick’s Day festival wordt dan ook vanaf het eerste uur georganiseerd door Irish Club Netherlands & de Grote Markt samen. Dit jaar kunnen de duizenden bezoekers die voor het feest naar Den Haag trekken rekenen op shows van onder meer Ierse folkbands More Power To Your Elbow, Bunch of Bastards en The Kilkennys, een whiskeyproeverij & dansoptredens van de beste Ierse dansscholen van Europa.

Meerdere dagen feest in O’Caseys
Op de groen-wit-oranje getooide Grote Markt wordt een groot buitenpodium opgericht en ook in de omringende cafées is van alles te beleven. Sinds enkele jaren is de wereldberoemde Ierse pub O’Casey’s partner van het festival. Hier beperkt het feest zich niet tot 1 dag: net als in Ierland gaat het in O’Casey’s van vrijdag t/m dinsdag 17 maart los met live muziek en dansoptredens.

Website:                    https://stpatricksdaydenhaag.nl/

Facebook:                 https://www.facebook.com/events/631744714233348/

Alle informatie kan je ook terug vinden in onze agenda en uitgaans app GoneOut.

070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten