Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Stappen in Den Haag in de Start van de Nacht

1 min read

Iedere zaterdagnacht tussen 23.00 – 2.00 uur presenteert bekende Hagenees Henk Bres zijn radioprogramma ‘Start van de Nacht’ op Radio Centraal. Het programma is online te beluisteren via www.startvandenacht.nl. Henk en de Stappen in Den Haag crew komen elkaar regelmatig tegen bij evenementen. Daar rees de vraag hoe Stappen in Den Haag een bijdrage kan leveren aan zijn goed beluisterde radioshow.

Natuurlijk met wat Party-Mania / Stappen in Den Haag al 17 jaar als beste doet, namelijk de promotie van uitgaan in het Haagse. Er werd druk gebrainstormd over hoe dit ingevuld zou kunnen worden. De oplossing kwam van Bres zelf! Misschien kan de Stappen in Den Haag  crew regelmatig een leuk vloggie over een evenement maken. Want zijn radioshow kan ook bekeken worden via de computer.

Vanavond 15 februari is de primeur! O nee, het is een filmpje, dus de première tijdens de: ‘Start van de Nacht’. Een vloggie opgenomen door Richard en Martin in verband met de door Stappen in Den Haag uitgebrachte Festival 2020 flyer. En een uitleg vanaf locatie waar het eerste evenement van deze flyer plaats zal vinden. De start van de nacht en de start van een leuke samenwerking tussen twee echt Haagse mediakanalen.

Luister en kijk vanavond vanaf 23.00 uur via www.startvandenacht.nl.