Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Goldband sluit HipFest 2020 op zaterdag 28 maart af

2 min read

Met shows van 45ACIDBABIES, Tumbleweed, Benjamin Fro, Tessel, Josephine Odhil, Jam de la Crème…….en nog veel meer!

Op zaterdag 28 maart 2020 brandt het enige echte gratis popfestival in het hart van Scheveningen voor de zesde keer los: HipFest. Van 16:00 tot 03:00 uur barsten meerdere (horeca)gelegenheden in de Keizerstraat wederom uit hun voegen door het muziekgeweld van bekende acts, opkomende bands en jonge talenten die je gezien moet hebben!

Programmering HipFest 2020 bekend

HipFest 2020 heeft een line-up om je vingers bij af te likken: Goldband | 45ACIDBABIES | Tumbleweed | Banana Savannah | Teddy’s Hit | Certain Animals | The Koalaz | Tessel | Bongloard | Benjamin Fro | Nemsis | Hete Kolen | Josephine Odhil | City Lights | Jam de la Crème | Max Guitar Talent  Stage | DJ Friss gaan een waanzinnige show weggeven op Scheveningen.

HipFest Talent Stage!

Talentontwikkeling is een belangrijke pijler voor HipFest. Voor deze editie richt het festival samen met gitaarspeciaalzaak Max Guitar een Talent Stage in, waarop van 16.00 – 20.00 uur volop showcases van jonge talentvolle bands en singer-songwriters te zien zijn. HipFest gaat hiervoor de samenwerking aan met diverse muziekscholen, zoals YMCA Scheveningen, Ready to Play en Popschool Remco Visker.

HipFest

Op HipFest spelen bekende acts, opkomende bands en jonge talenten die je gezien moet hebben! Beleef het mee in de meest historische winkelstraat van Scheveningen, op nog geen 50 meter afstand van de Noordzee. Dompel je onder in het festivalgedruis, waar je op diverse podia in (horeca)gelegenheden van de Keizerstraat kunt genieten van een brede programmering van indierock, alternatieve rock en garagerock tot reggae, surf, én Urban. Geniet samen met ons van boeiende muziek en opwindende artiesten. In de afgelopen jaren kon je onder andere Bartek, the Silverfaces, Darlyn, BlackBoxRed, Paceshifters, The Mysterons, MOOON en Iguana Death Cult, The Vices, A.M. Sam, The Max Meser Group en Traudes ontdekken op HipFest. In 2019 trok HipFest gedurende de dag circa 4.000 bezoekers.

HipFest | Zaterdag 28 maart 2020 | Keizerstraat Scheveningen | Aanvang 16:00 uur | Entree: gratis | www.hipfest.nl | Facebook en Instagram

070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten