Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

AMP Gospelfestival 2020: Een beleving van Gospel!

2 min read

Donderdag 12 t/m zaterdag 14 maart zal het AMP Fest Den Haag laten proeven van een echt gospelfestival. Een spektakel met jamsessies, zang- en songwriting workshops en een spetterend gospelconcert als hoogtepunt. Namen als Abigail Martina (The Voice), Divine Avenue en internationale artiest CalledOut Music zullen het podium veroveren. Het festival oogt hiermee Hagenaren de ware gospelmuziek te laten ontdekken.

Ongekend muziek
Wat zijn de eerste gedachten die in je opkomt als je aan Gospel denkt? Veel mensen weten veel over Jazz, Pop, Rock, maar de meeste mensen kennen Gospel niet. Dat moet veranderen! Het ervaren van dat warme “wij-gevoel” dat Gospelmuziek brengt, de unieke verbintenis dat het onder elkaar brengt is waar het om draait. Daarnaast is het muziek waar je simpelweg blij van wordt en lekker op kunt swingen. AMP Fest, oftewel het Amazing Praise Gospel Festival, komt naar Den Haag om de Hagenaars optimaal van Gospel te laten genieten.

Het festival trapt af met een jamsessie avond in het bekende theater de Vaillant om 18:00 uur. Op deze avond zullen muzikanten samen komen om op inspirerende wijze van elkaar te leren. Emmanuel Afriyie (drummer 777band) en Geert Jan Bol (Musiclab) zullen onder andere op het platform om hun ervaringen als professionals te delen.

Dag 2
Op de tweede dag opent AMP haar deuren voor een ieder die z’n zangkwaliteiten een zetje wil geven. Je kunt deelnemen aan gezellige maar educatieve zangworkshops onder leiding van Abigail Martina (The Voice). Tot slot krijgen de deelnemers ook een leuke workshop songwriting. De workshops worden gehouden in theater de Vaillant om 18:00 uur.

Dag 3
Het festival wordt feestelijk afgesloten met een groots concert in het Koninklijk Conservatorium waarbij internationale gast CalledOut Music een veelbelovend optreden zal geven. Bezoekers kunnen genieten van hartverwarmende gospelmuziek via verschillende optredens zoals zang, dans, poetry, soul en andere verrassende acts. Het belooft een ongekende spektakel te zijn die de stad nog niet heeft ervaren.

De eerste twee dagen van het festival zijn geheel gratis! Je hoeft je alleen in te schrijven door een mail te sturen naar: ampgospelfestival@hotmail.com. Kaartjes voor het AMP concert zijn tussen de € 10,- en € 20,- euro en zijn te verkrijgen op: www.ampgospelfestival.eventbrite.nl/ Meer info vindt u op https://www.facebook.com/events/2675601729386018/ of www.ampgospelfestival.nl

AMP Gospel Festival

Een 3-daagse spektakel met jamsessies, zang- en songwriting-workshops en een spetterend gospelconcert als hoogtepunt. Namen als Abigail Martina (The Voice), Divine Avenue, Dennis de Almeida en vele meer zullen het podium veroveren. Het festival oogt hiermee iedereen het gospel op z’n mooist te ervaren.

www.ampgospelfestival.nl