Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Nieuwe namen toegevoegd aan line-up Winterfest

2 min read

Eelco, Sunny Rays, Flextones, Onwijs Gijs, André Hazel, 54 GANG en anderen toegevoegd aan line-up Winterfest

De Winterbokaal acts rocken op de coverstage, Drop It Like it’s Hot is terug en singer-songwriter André Hazel programmeert het buitenpodium

Altertide, The Deaf Dads, Gold Pepper, Misc., Sunny Rays, D.I.S.C.O., Eelco, Jazzvocals, Funkadorian, Flextones, DAS Trio, The Renegades, Deflour, Crossfire Hurricane, Now What!?, Onwijs Gijs, Leah Rye en André Hazel sieren de line-up van Popradar’s Winterfest. Tijdens het festival op zaterdag 29 februari tovert Popradar al haar oefenruimtes om tot kleine popzalen met een enorme verscheidenheid aan genres. Met meer dan vijftig optredens in vijftien ruimtes is Winterfest het grootste binnenfestival van Den Haag.

Uit de voorrondes van De Winterbokaal, de prijs voor de beste coverband of tribute-act van Den Haag, zijn vier acts geselecteerd voor de finale. The Renegades, Deflour, Crossfire Hurricane en Now What!? zullen tijdens Winterfest strijden om de felbegeerde Winterbokaal. Een deskundige jury kiest de winnaar en de act met de volste zaal wint de publieksprijs, dus go and support your locals!

Liedjesschrijver André Hazel cureert een mooi, intiem programma in de warme singer-songwriter buitentent. Daar kun je op adem komen met akoestische tunes van onder andere Onwijs Gijs en Leah RyeFunkadorian, Flextones, Jazzvocals Den Haag en DAS Trio verzorgen een swingende sfeer in de Popradar Jazzclub.

54 Fest geeft haar podium aan de nieuwste lichting hiphop uit de stad. Naast een showcase van het Haagse label Illeversum Records staan Barzelini, Phill-E, Vinci Tommy T en de beruchte 54 GANG op het programma.

Het populaire demopanel/netwerk event Drop It Like It’s Hot! beleeft haar vierde editie tijdens Winterfest. In samenwerking met Cultuurschakel en Paard organiseert Popradar Music Support de gelegenheid voor muzikanten om hun nieuwe demo’s te pitchen bij een panel van professionals in de muziekindustrie. In deze sessie zullen onder meer Conchitta Bottse (programmeur PAARD/GUAP), Gideon Rozendaal (boeker Bravissimo Music) en Marco Bijsterbosch (host, programmeur Sniester/Grote Markt) de songs beluisteren en vragen als “Hoe kom je aan festivalgigs?”, “Wat is de beste manier om een programmeur te benaderen?” en “Is het al tijd voor een boeker of kun je het net zo goed zelf doen?” beantwoorden. Bekijk het evenement op Facebook en stuur van tevoren je muziek op om zeker te zijn gedraaid te worden.

Gratis toegankelijk
Winterfest vindt plaats op zaterdag 29 februari om 14.00 en eindigt om 02.00. Het programma van Winterfest bestaat uit vijftig acts; de rest van de line-up wordt de komende periode wekelijks online bekend gemaakt. Meer informatie vind je op www.popradar.nl/winterfest of (link facebook event). Winterfest is gratis toegankelijk!

Popradar Den Haag
Winterfest wordt georganiseerd door Popradar Den Haag. Popradar zorgt voor een levendige en diverse popscene binnen de stad. De organisatie beheert het grootste repetitieruimtecentrum van de stad en creëert nieuwe lokale, nationale en internationale kansen voor Haagse acts en artiesten met Popradar Music Support.