Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Psych-tropical-beat band Indianizer naar Den Haag op 14 februari

1 min read

Na festivaloptredens op onder meer Eurosonic, Surfana Festival en Schippop in 2019, kondigt de psych-tropical-beat band Indianizer deze week hun nieuwe tourdata aan. De Italiaanse band zal op 14 februari optreden in de Zwarte Ruiter in Den Haag.

Indianizer combineert psychedelische rock, Zuid-Amerikaanse ritmes en Afrikaanse vibes tot een speciaal soort wereldmuziek die ze psych-tropical-beat noemen. De Italianen stonden in de voorprogramma’s van belangrijke namen als Os Mutantes, King Gizzard And The Lizard Wizard, Hailu Mergia, Elektro Guzzi, Black Lips en Fat White Family.

Het nieuwe album ‘Nadir’, dat vorig jaar uitkwam, is doordrenkt van donkere visioenen en melancholie. Diverse ritmes uit de wereldmuziek vormen zoals altijd de essentie van Indianizer’s muziek. Op ‘Nadir’ vindt een verschuiving van focus plaats; van discoklanken uit het Midden-Oosten naar meer Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse vibes.

Indianizer live in Den Haag

Vrijdag 14 februari 2020 – De Zwarte Ruiter, Den Haag

Toegang: gratis

Aanvang: 21.30 uur

Meer informatie: https://www.facebook.com/indianizer/ en https://www.facebook.com/events/879197072511811/