Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Nieuw talent te gast in Club Lourdes

2 min read

Vanaf zondag 9 februari opent het pop-up theater in de Lourdeskerk haar deuren. Het afwisselende programma is ode aan het authentieke variététheater en staat bomvol comedy, circus en muziek. Naast bekende namen o.a. Paul van Vliet, Släpstick, Kwekers in de Kunst, Michael Varekamp en Percossa krijgt nieuw talent de ruimte. Sjaak Bral neemt in zijn kielzog twee comedytalenten mee, Michael Zandl presenteert een echte circusthriller en Marlies Ruigrok speelt haar met de Entreeprijs bekroonde voorstelling ‘AZUL’.

Droge comedy
Sjaak Bral is op zondag 16 februari de tweede gastheer van het matineeprogramma ‘Een avond aan Zee’. Hij neemt in zijn kielzog twee comedytalenten mee. Farbod Moghaddam won in 2018 de juryprijs van het Leids Cabaret Festival en tourt met zijn eerste werk ‘Vers van de Pers’ door het land. De geboren Iraniër staat bekend om zijn nonchalante, comedykroegstijl en scherpe imitaties. Ook Fabian Franciscus debuteerde dit theaterseizoen met zijn droge voorstelling Vlafeest en veroverde in de The Comedy Store in Londen de eerste prijs. Een middag waarbij je je lachspieren zult voelen!

Circusthriller
Hij studeerde Natuurwetenschappen maar toch volgde Michael Zandl zijn hart. Hij werd circusartiest. Janus is zijn eerste solowerk. Een bizarre, magische, grappige circus-thriller met een specifiek ingrediënt: hoeden. Zandl stond eerder al met het gezelschap Captain Sugar & the monkey puppets met de voorstelling Camouflage in Club Lourdes. Er zijn op zaterdag 29 februari twee voorstellingen; de middageditie is geschikt voor kinderen, de avondvoorstelling is voor volwassenen. Het perfecte uitje in de voorjaarsvakantie!

Winnaar Entreeprijs 2019
Marlies Ruigrok kun je kennen van Kwekers in de Kunst. Afgelopen jaar presenteerde ze haar solowerk: AZUL. Een muzikale theatervoorstelling met Stephan Sondheim tot Destiny’s Child. Verpakt met eigen werk tot een spannende theatervoorstelling. Marlies probeert tot haar diepste gevoelens te komen en mag gezien worden als een rauwe, krachtige en veelzijdige performer. Dat bleef ook de jury van de Entreeprijs niet onopgemerkt, de voorstelling werd dan ook in 2019 gekroond tot winnaar. Ook &C, het multimediabedrijf van Chantal Janzen, koos Marlies uit tot talent voor de Talent Academy 2020. Kom dit talent zien!

Club Lourdes #3
Club Lourdes brengt met gevestigde namen en nieuw talent een sprankelende ode aan het variététheater. De derde editie van het pop-up theater opent op zo 9 februari en is te zien t/m zaterdag 7 maart 2020. Verbluffende magie, familiecircus, swingende wereldmuziek en een sprankelende ode aan slapstick. Paul van Vliet trap de reeks af met een uitverkochte voorstelling ‘Een avond aan zee’. Op het programma staan ook de tourafsluiter van Släpstick (voorheen de Wereldbänd), een nieuwe familievoorstelling van Amsterdam Magic Show en drie verschillende producties van Kwekers in de kunst. In de voorjaarsvakantie staan kinderen centraal tijdens Krokus Kabaal. Michael Varekamp brengt een ode aan jazzlegende Miles Davis en de Belgische gipsyvirtuoos Tcha Limberger sluit het programma af met een avond bourgondisch genieten. Het volledige programma is te vinden op clublourdes.nl

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten