Stappen in Den Haag

support de Haagse Horeca!

Strandconcert Krezip Live on the Beach

3 min read

Krezip – LIVE on the BEACH, 5 september, Scheveningen strand

Den Haag, 10 december 2019 – De succesvolle band Krezip zal in de zomer van 2020 een groot concert geven op het strand van Scheveningen. Krezip – LIVE on the BEACH vindt plaats op zaterdag 5 september. Ook Danny Vera en Nielson treden op. De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 13 december om 10.00 uur.

Na een fantastische comeback met een optreden op Pinkpop en drie uitverkochte shows in de Ziggo Dome afgelopen najaar, heeft de band de smaak weer helemaal te pakken. De band sluit de festivalzomer van 2020 af met een groot concert op het strand van Scheveningen.

Naast Krezip zullen o.a. ook Danny Vera en Nielson deze avond optreden. “We zijn nog steeds high van onze shows in de Ziggo Dome en kunnen dus niet wachten om weer te spelen in 2020”, aldus Jacqueline Govaert. “We kijken er ongelofelijk naar uit om de zomer af te sluiten met een bijzonder strandconcert LIVE on the BEACH. Het is een prachtige locatie en samen met geweldige artiesten als Nielson en Danny Vera kan het alleen maar een hele bijzondere avond worden!”

Krezip brak in het jaar 2000 door na een optreden op Pinkpop waarna heel Nederland en België verslingerd raakten aan de superhit ‘I Would Stay’, die in beide landen de koppositie in de hitlijsten haalde. In de jaren daarna bracht de band meerdere albums uit, en scoorde ze diverse grote hits met o.a. ‘Out Of My Bed’, ‘All My Life’ en ‘Sweet Goodbyes’. In 2009 besloot de band te stoppen en gingen ze ieder hun eigen weg. Begin van 2019 kondigde de band aan weer bij elkaar te komen voor een optreden op Pinkpop en drie uitverkochte shows in de Ziggo Dome. Tevens kwam er een nieuw album. Het album heeft inmiddels de Gouden status behaald en single ‘Lost Without You’ werd bekroond met Platina.

Danny Vera kreeg bekendheid als huisband van Voetbal International / Veronica Inside. De Americana-zanger scoort dit jaar een nationale hit met het nummer ‘Roller Coaster’. De song werd benoemd als Topsong bij Radio 2, Alarm Schijf op Qmusic, Harde Schijf op Radio538 en bereikte de toppositie op iTunes. Het nummer verbrak het Nederlandse record met de langst genoteerde Top 40-hit, zonder ooit te zijn doorgedrongen tot de eerste 20. Deze week werd bekend dat dit nummer op de vierde positie van de Top 2000 binnenkomt en is daarmee de hoogste binnenkomer ooit in deze lijst. Als klap op de vuurpijl was zijn show op 20 april 2020 in de AFAS Live binnen 4(!) dagen uitverkocht.

Nielson brak in 2012 door met ritmische, energieke en opgewekte Nederpop. Veel tracks later groeit IJskoud in 2019 uit tot de een na meest succesvolle Nederlandstalige Top 40-hit ooit achter Ik Neem Je Mee (van Gers Pardoel). Eind juli maakt hij met Kris Kross Amsterdam de track Ik Sta Jou Beter welke niet meer weg te denken was uit de Nederlandse hitlijsten.

De voorverkoop voor het strandconcert van Krezip – LIVE on the BEACH start vrijdag 13 december om 10:00 uur:

  • Krezip – LIVE on the BEACH, zaterdag 5 september
  • Tickets & informatie: www.liveonthebeach.nl
  • Locatie: Strand van Scheveningen t.h.v. noordelijk havenhoofd Den Haag
  • Ticketprijs: € 45,00 (excl. Servicekosten)

Bij LIVE on the BEACH in Scheveningen staat er jaarlijks één artiest centraal die een groots strandconcert geeft. Zo traden de afgelopen jaren onder meer Keane, Anouk en Marco Borsato op, op deze unieke locatie. Dit jaar aan Krezip de eer.