Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

KERST-SING-ALONG IN HET ATRIUM DEN HAAG

2 min read

De Kerst-Sing-ALong op zondag 15 december is een eigen initiatief van Stichting Atrium City Hall, dat mede mogelijk is gemaakt door een particuliere gift van een Kerstengel en een bijdrage van Fonds1818!

Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag
Op zondagavond 15 december van 20:00 tot 22:00 uur is de vijfde editie van de bijzondere Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag. Een eenmalig samengesteld kerstkoor bestaande uit minimaal 300 koorleden en ruim 1.000 bezoekers kunnen meegenieten en uit volle borst meezingen met Nederlandse en Engelse (kerst)liederen onder de bezielende leiding van Gregor Bak met een gastoptreden van ‘dramatisch sopraan’ Francis van Broekhuizen. Muziekensemble Uzory speelt wereldse kerstmuziek om de feestelijke avond compleet te maken. TV West zal deze kerstavond (semi-Live) vastleggen en uitzenden.

Kaartverkoop
Kaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop op dinsdag 10 december in de Oude Kerk Rijswijk (Herenstraat 62B, Rijswijk) tussen 20:00 tot 22:00 uur en op zaterdag 14 december  tussen 14:00 tot 16:00 uur in het Atrium Den Haag (Spui 70, Den Haag). Kaarten kosten 5 Euro p.p. Ooievaarspashouders betalen 2,50 Euro p.p.

Inschrijven Kerstkoorlid
Iedereen die kan zingen, kan deelnemen als kerstkoorlid. Voor de Kerst-Sing-Along 2019 zijn wij voor 1 december nog op zoek naar 50 personen en voornamelijk zangers. Inschrijven kan via het inschrijfformulier dat op www.kerstsingalong.nl staat. Deelname is 20 Euro p.p. Ooievaarspashouders betalen 10 Euro p.p.
Alle informatie is te vinden op www.kerstsingalong.nl.

Over het Atrium Den Haag
Het Atrium Den Haag is het ontmoetingscentrum in het stadhuis voor de burgers en de bezoekers van Den Haag. Er worden culturele, educatieve, maatschappelijke en commerciële evenementen en gratis toegankelijke tentoonstellingen georganiseerd. Stichting Atrium City Hall organiseert deze verschillende activiteiten in het Atrium Den Haag, zoals de Kerst-Sing-ALong.
www.atriumcityhall.nl

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten