wo. feb 19th, 2020

Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Rock History Tour zaterdag 2 november

2 min read

Op zaterdag 2 november is het weer zo ver. We gaan voor alweer de 34e keer de Rock History Tour rijden. Van 13.30 (we vertrekken sharp) tot plusminus 17.00 nemen we je mee op een tocht langs de hoogtepunten uit de Haagse beatgeschiedenis.

De tocht – met een luxe touringcar van onze eigen HTM – voert je dwars door Den Haag, van de Bosjes van Pex tot bijvoorbeeld de Terletstraat. Aan boord hebben we Matto Kranenburg en Hugo Remmelt voor de live-muziek, voor de reisleiding tekenen ex Golden Earrings Peter de Ronde en kunstenaar en organisator Marcello.

Special Guest
Als special guest hebben we dit keer Peter Kok, jeweetwel Cook van Greenfield en Cook!

Greenfield & Cook was een muziekduo, gevormd door Rink Groenveld en Peter Kok uit Den Haag, beiden ex-Hurricanes en sinds 1967 als duo onder de naam Popshop. In 1969, gingen ze verder onder de naam Greenfield & Cook. Ze worden soms de Nederlandse Simon and Garfunkel genoemd.[1]

In 1970 scoorden zij met The End hun eerste tipparade-notering. De plaat werd geproduceerd door Jaap Eggermont. Ze hadden een aantal hits waaronder Only Lies, Don’t turn me loose, Where en Easy boy. In 1973 ontvingen zij de Zilveren Harp van Conamus. Na in totaal zeven hitnoteringen gingen Greenfield & Cook in 1974 uit elkaar.

Wat kost dat nou? En wat krijg je dan?
Een ticket kost € 50,- per persoon maar als je een Ooievaarspas hebt ben je slechts
€ 20,- kwijt…

De prijs is inclusief drankjes voor vertrek, een drankje onderweg tijdens onze rook-, drink- en plaspauze, drankjes tijdens de afsluitende borrel in de Rock Gallery en een rockart kadootje van Marcello en Els.

Winnen?
Deze 34e rocktour maak je kans op een portrettekening van jezelf of je geliefde van de hand van Marcello twv € 500,- Bij terugkomst wordt deze fantastische prijs verloot onder de deelnemers, een kans van maar liefst 1 op 50. Het enige wat je hoeft te doen is een ticket kopen.

Rock History Tour 2 november
– Verzamelen vanaf 12.45 bij Marcello’s Art Factory and Rock Gallery op de Koningin Emmakade 148
– Vertrek 13.30
– Terugkomst plusminus 17.00
– Naborrelen tot 18.00
– Tickets bestel je via de email