Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Nominaties Haagse Popprijzen bekend: stemmen maar!

2 min read

Op zondag 27 oktober worden tijdens de Haagse Popdag in het Paard de Haagse Popprijzen uitgereikt. De genomineerden voor de Music Support Award, Beste Haagse Initiatief en Beste Videoclip zijn bekend en het publiek kan vanaf nu stemmen. De winnaar van Dé Haagse Popprijs wordt gekozen door de Haagse popsector.

Stemmen kan via deze link t/m 20 oktober. De winnaar van de Popradar Music Support Award gaat naar huis met €1000 aan ondersteuning via Popradar Music Support. Dat is de Haagse organisatie waar talentvolle lokale muzikale acts en muzikanten kunnen aankloppen voor advies en ondersteuning. Vorig jaar won Niko de prijs. De prijs voor Beste Haagse initiatief is voor de organisatie, instelling of het evenement die afgelopen jaar de meeste indruk maakte (Winnaars vorige jaren oa Sniester, PIP, Jam de la Crème). Nieuw dit jaar is de prijs voor Beste Videoclip.

Genomineerden

Popradar Music Support Award
Magic Moon, Goldband, Locks Vegas, Banana Savannah, Usainboyz, Ava Nova, The Mighty Breaks.

Beste Videoclip
GIAN – Only This Night, Goldband – Witte Was, DI-RECT – Be Strong, Son Mieux – Nothing, Niko – Nine Out Of Ten

Beste Haagse Initiatief
The Womb Studio, Clubhopping, GUAP, Grauzone, De Zwarte Ruiter, Zeeheldenfestival, De Zolderkamersessies.

Uitreiking
De Haagse Popprijzen worden uitgereikt tijdens het hoogtepunt van de Haagse Popweek: De Haagse Popdag. Vanaf 16.00u staan in het Paard tal van experts, professionals en ander meubilair uit de popsector paraat om elke vraag over het artiestenbestaan te beantwoorden. ’s Avonds staan de Haagse acts Magic Moon, GIAN en Niko op het menu van het Paardcafé. De Haagse Popdag is gratis toegankelijk. Check de website voor het volledige programma.

Over de Haagse Popweek
In de Haagse Popweek staat van 18 t/m 27 oktober lokaal (t/p)optalent in de schijnwerpers. Alles komt aan bod tijdens deze 10-daagse: pop, indie, urban/hiphop, rock, elektronica en meer. Ook biedt Popradar Music Support muzikanten, producers, acts, managers en andere muziekfreaks met ambitie verschillende seminars, workshops, masterclasses en netwerkmeetings aan. Het volledige programma en meer informatie vind je op haagsepopweek.nl.

Tickets
De live shows zijn gratis toegankelijk voor publiek. Voor de seminars en workshops betaal je 5,- euro. Kaartjes zijn te koop via www.haagsepopweek.nl.

Haagse Popdag is natuurlijk ook terug te vinden in onze agenda en de uitgaans-app goneout

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten