Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Rock History Tour 5 oktober

1 min read

Rock History Tour 5 oktober
Volgende week zaterdag rijden we de 33e Rock History Tour met aan boord als reisleiding Peter de Ronde (ex Golden Earrings) en Marcello (organisator en kunstenaar).

Voor de livemuziek hebben we de toppers Arie en Jan weten te strikken!

Voor de special guest houd je onze social media in de gaten.

We vertrekken sharp om 13.30 uur. Boek nu je tickets via de mail.

Arie Spaans & Jan den Boer
Sinds 2011 spelen de muzikanten Arie Spaans (zang en gitaar), Jan den Boer (contrabas) en Wouter Kiers (saxofoon) met veel plezier samen. Later kwam daar bij Bert Fonderie (drum en zang). Zij treden op onder de naam CITY LIGHTS. Voor de Rock History Tour beperkt de bezetting zich tot Arie en Jan.

Het repertoire wordt omschreven als: akoestische rockcovers van de laatste 50 jaar. De nummers worden op een orginele wijze gespeeld en een optreden van CITY LIGHTS is een avond vol herkenning en verrassingen, waarbij de oude en jonge pop/rock liefhebber zijn of haar hart kan ophalen.

Arie Spaans is vooral bekend als zanger/componist. Met de band Suburbs won hij ooit de Grote Prijs van Nederland en schreef hij de Di-rect hit Rollercoaster. Ook met de westernswing- band Ragmob timmert hij goed aan de weg en hij ontving in januari 2014 de THISSfest-oeuvre prijs voor alle nummers die hij heeft geschreven.

Jan den Boer is een veelgevraagd bassist en speelt in binnen-en buitenland met diverse grote (blues) namen.