Een bomvol programma tijdens het Fokkerhaven Festival

Hét gratis waterevenement van de Binckhorst.

Achter hijskranen en een bouwput van de Rotterdamsebaan ligt de prachtige Fokkerhaven in de Binckhorst. Ontdek dit pareltje op 29 september tijdens de eerste editie van het Fokkerhaven Festival. Geniet van boottochtjes, live muziek, kunst, workshops, kinderplezier, lekker eten en drinken. De Trekvliet leent zich uitstekend om de directe omgeving te verkennen vanaf het water. Er worden verschillende rondleidingen en expedities door het gebied aangeboden, te voet, per boot, mét muzikale intermezzo’s.

Een bomvolle programmering tijdens het Fokkerhaven Festival Lekker nazomeren tijdens één van de vele wandel, – boot, – en fietstours door het gebied zoals de Fokkerhaven Tour of de Graffiti Fietstour. Vaar een rondje door de Binckhorst, naar het Huygens Kwartier of pak het gratis veerbootje naar de overkant van de Trekvliet. Bekijk de sneak preview van kunstbeurs Art The Hague in de Fokker Terminal, graffiti demo’s van The Hague Street Art en geniet van een goed glas wijn of speciaalbier van Kompaan. Ook leuk: yoga, bierproeverijen, roei clinics, barista workshops, suppen, een TrashUre hunt en nog veel meer. Op het Fokkerhaven festival verveelt niemand zich!

Fijne, zonnige deuntjes De muzikale samenwerking met Hummingbird Music, Koninklijk Conservatorium en Ready2Play resulteert in een fijne, veelzijdige muziekprogrammering. Lokale bands zoals Ragmob, Sunny Rays en Suzy V staan o.a. op het podium. Ook zijn er akoestische, intieme optredens op verschillende, verrassende plekken op het festivalterrein en op het water.

Komt dat zien! “De Binckhorst en de Fokkerhaven zijn parels die gezien mogen worden. Wij zijn trots op alle lokale partners met wie wij samen nieuwe en creatieve ontwikkelingen in deze omgeving laten zien. Komt dat zien zondag 29 september: fiets, vaar of loop naar dit gratis festival en kom langs!” aldus de festivalorganisatie.

• Fokkerhaven Festival • Zondag 29 september 2019 • 12:00 – 20:00 uur • Toegang: gratis • Kindvriendelijk • Fokkerhaven, Fokkerkade, Den Haag

Voor meer informatie over het Fokkerhaven Festival: www.fokkerhavenfestival.nl.

Fokkerhaven Festival is natuurlijk ook terug te vinden in onze agenda en de uitgaans-app goneout

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag