TIKKIE ANDERS Het Hollandse feest waar je bij moet zijn

Hofhouse & LT Events pakken weer eens als vanouds uit, waarbij Tino Martin, Quido van de Graaf en Mike Peterson zeker niet mogen ontbreken. Vanaf 20.45 uur gaat Hofhouse open. Voordat je je in het feest stort ben je al langs het “Tikkie Anders” standje gekomen om nog even snel zo’n gezellig Hollands hoedje of brilletje mee te scoren.

Om 21.30 uur zal Tino Martin de meest geboekte artiest van Nederland met een spetterend optreden de muzikale avond openen. Tino die begin dit jaar het Olympisch stadion uitverkocht  en die in het najaar een aantal keren de Ziggo Dome gaat platspelen, speelt vanavond exclusief in Hofhouse voor ons “ Tikkie Anders “ feest!

Hierna zal Quido van de Graaf de microfoon overnemen en aan zijn optreden beginnen. Quido is net als Tino een geboren Hagenaar en bekend van diverse TV optredens en recent nog van The Voice of Holland.

Na Quido van de Graaf, komt Gian Luca om de sfeer warm te houden voordat Mike Peterson op het podium gaat. Mike Peterson behaalde prachtige successen met singles als Dansen en Ik Kan Zo Niet Verder. In 2019 tekent Mike een platencontract met 8Ball /Dino music.

Nadat deze 4 Hollandse sterren hun optredens hebben afgerond, gaan we verder met een aantal super DJ’s om het “ Tikkie Anders” feest heerlijk voort te zetten tot in de kleine uurtjes met die heerlijke meezingers maar natuurlijk ook de overgang gaan maken naar die bekende 80/90’s/00 Hits en House Classics, Dance Classics, Clubbing, Latin House, tussendoor beetje een Après-ski.

Gedurende de gehele avond wordt je vermaakt met danseressen, Hostesses met heerlijke Hollandse lekkernijen, Hollandse cocktail Bar en nog heel veel meer. Te veel om op te noemen…..daarom is het ook “Tikkie Anders.

Line Up:

Platina
Cootje
Helene di Firenzi
Tino Martin
Quido van de Graaf
Gianluca
Mike Peterson
Rob van Dijck
Platina
………. en nog meer

Tickets: ONLY REGULAR TICKETS
Online (eventbrite) € 26,20 inclusief servicekosten & in Hofhouse voor € 25,- euro (ONLY CARD/NO CASH) ALLEEN PIN geen servicekosten.
Ticket link: eventbrite.nl/e/tickets-tikkie-anders

Hofhouse, Rijnstraat 10, Den Haag, https://www.hofhouse.nl/

Leeftijd: 21+
Geen sportschoenen/trainingsbroeken

WEES ER SNEL BIJ‼️ WANT UITVERKOCHT=UITVERKOCHT

GEEN DEUR VERKOOP OP 12 OKTOBER

LT Member Card houder

Voor u als exclusief LT Member Card houder geeft LT op vertoon van uw Member Card een overheerlijke welkomst cocktail cadeau bij binnenkomst van dit schitterende evenement. Da’s best wel “Tikkie Anders”.

Bent u als Lady nog niet in het bezit van deze exclusieve LT Member Card, ga dan snel naar de site van “ Ladies at the Top” , (https://www.ladiesatthetop.com/) en bestel snel deze member Card en dan ligt hij 12 oktober klaar bij de ingang van Hofhouse.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag