Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Seizoensafsluiting Festival TREK drukbezocht in Den Haag

1 min read

Den Haag, 1 september – Festival TREK heeft sinds vrijdagmiddag vele duizenden bezoekers mogen verwelkomen in Den Haag. Bourgondiërs uit de wijde omgeving wisten het Westbroekpark te vinden voor een gezellige dag uit. In groten getale werd er genoten van alle lekkernijen uit de foodtrucks, de intieme akoestische optredens en het zachte weer. Hiermee is het zesde seizoen van het grootste foodfestival van Nederland succesvol afgesloten.

De afgelopen drie dagen was het Westbroekpark weer omgetoverd tot het inmiddels vertrouwde Bourgondische Dorp van de ‘BurgeRmeester van TREK’. Waar jong en oud van al het lekkers uit de foodtrucks konden genieten, met gerechten variërend van Spaanse kroketjes tot oesters en van exotische Aziatische specialiteiten tot mals gebraden vlees. Ook de verschillende bars zijn drukbezocht. Op het festivalterrein werden bezoekers vermaakt met muzikale optredens, theateracts en de zo geliefde zweefmolen. In de avonduren zweepte een DJ het publiek op en werd de dag dansend afgesloten.

Emile Faulborn van organisator Four Entertainment over het festival: “TREK kenmerkt zich voor het zesde seizoen als food festival plus. Bij TREK staat niet alleen lekker eten en drinken centraal, maar we voldoen zeker ook aan de behoefte van bezoekers naar meer beleving en entertainment. Elk seizoen voegen we verrassingselementen toe. Dit jaar was dat de postbode die bijzondere boodschappen over het terrein rondbracht, een echt hoofdpodium waar de artiesten hun akoestische kunsten konden vertonen en een escaperoom truck. Ook voor volgend jaar liggen er alweer volop creatieve ideeën op stapel”.