Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

De grootste Haagse Museumnacht ooit!

2 min read

Kaartverkoop start maandag 12 augustus

Den Haag – Museumnacht Den Haag viert op zaterdag 5 oktober 2019 haar 10e verjaardag. Met een recordaantal van 49 deelnemende musea en culturele instellingen is het nu al de grootste Museumnacht Den Haag ooit. Volledig in het thema ‘TIJD’ belooft het een avond vol verrassende en culturele hoogstandjes te worden. De avond wordt geopend in Gemeentemuseum Den Haag met een optreden van de Haagse band Son Mieux. Kaarten voor de Museumnacht zijn vanaf maandag 12 augustus te koop.

Tijdreizen was nog nooit zo leuk
Haagse musea en culturele instellingen nemen je mee op een reis door de tijd. Maak je eigen zeventiende-eeuwse Tinderprofiel in het Mauritshuis. Of bekijk een preview van de nieuwe Broadway musical Anastasia in pop-up locatie Grand Hotel Amrâth Kurhaus waar hoofdrolspeelster Tessa Sunniva van Tol je meeneemt in haar zoektocht door de tijd in de Nederlandse versie van ‘Journey to the Past’. Werp een blik op de toekomst van online media en neem een sneak peak in museum COMM/Beeld en Geluid Den Haag. In het Haags Historisch Museum neem je afscheid van de hippe beats en danspasjes van het heden en leer je 16e en 17e -eeuwse hofdansen. Hoeveel tijd heb jij nodig om deze pasjes onder de knie te krijgen? Tot rust kom je tijdens een yogales tussen de kunstwerken in galerie Lauwer. Time flies when you’re having fun!

Met één ticket toegang tot meer dan 45 culturele locaties
Koop je ticket online vanaf 12 augustus voor een Early Bird prijs van €14,-. Wanneer deze zijn uitverkocht gaat het reguliere tarief in van €16,50. Wil je het optreden van Son Mieux in Gemeentemuseum Den Haag niet missen? Koop dan een VIP ticket van €19,95. Met één ticket kun je op 5 oktober 2019 terecht bij 49 deelnemende Haagse musea en culturele instellingen. Daarnaast kun je gratis gebruikmaken van de Museumnachtbussen en bezoek je na Museumnacht nog één keer gratis een van de deelnemende musea. Informatie over tickets, bus routes en programma’s vind je hier: www.museumnachtdenhaag.nl.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag