Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Popradar Den Haag zet Haags (t/p)optalent in de schijnwerpers tijdens Haagse Popweek

2 min read

In de herfstvakantie, van 18 t/m 27 oktober, staat Haags (t/p)optalent centraal in de stad. Alles komt aan bod: pop, rock, indie, singer-songwriter, urban/hiphop, elektronica en meer. Ook worden de Haagse Popprijzen uitgereikt en biedt Popradar Music Support muzikanten, producers, acts, managers en andere muziekfreaks met ambitie verschillende seminars, workshops, masterclasses of netwerkmeetings aan.

Tijdens deze 10-daagse kun je je in de hele stad onderdompelen in muziek. Muziekliefhebbers komen bijvoorbeeld tijdens de 3VOOR12/DenHaag clubtour aan hun trekken in het Popdistrict op en rond de Grote Markt met acts die je gezien moet hebben voor het te laat is.

Tijdens Drop It Like It’s Hot! laten muzikanten hun demo beoordelen door een panel van deskundigen, leren ze alles over diy-recording en kunnen ze zich laten bijscholen tijdens de Popradar Academy. In het Paard wordt er gespeeddatet met professionals uit de popsector, of je kunt deelnemen aan de bootcamp van Slagwerk Den Haag.

Haagse Popprijzen
De Haagse Popprijzen worden dit jaar weer in het Paard uitgereikt tijdens de afsluiter van de Haagse Popweek. De winnaar van de Popradar Music Support Award gaat naar huis met €1000 aan ondersteuning via Popradar Music Support, de Haagse organisatie waar talentvolle lokale muzikale acts en muzikanten kunnen aankloppen voor advies en support. De winnaars van 2018 waren San Holo, Niko en festival Sniester van de Grote Markt en Het Paard. De genomineerden van 2019 worden later bekend gemaakt.

Tickets
De live shows zijn gratis toegankelijk voor publiek. Voor de seminars en workshops betaal je €5. De eerste programmaonderdelen en de start van de voorverkoop worden binnenkort aangekondigd. Check www.haagsepopweek.nl voor meer informatie.

De Haagse Popweek wordt georganiseerd door Popradar Den Haag. Popradar zorgt voor een levendige en diverse popscene binnen de stad. De organisatie beheert het grootste repetitieruimtecentrum van Den Haag en creëert nieuwe lokale, nationale en internationale kansen voor Haagse acts en muzikanten met Popradar Music Support.