Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Kaartverkoop Hollands Feest aan Zee op stoom

2 min read

Na een aarzelende start gaat het nu hard met de kaartverkoop van Hollands Feest aan Zee. ‘Naarmate het evenement nadert, zien we een behoorlijke stijging in de kaartverkoop. En dat is goed om te zien’. aldus de organisatie. Hollands Feest aan Zee is het Nederlandstalige festival op het Zuiderstrand op vrijdag 2 augustus. Na de eerste editie van vorig jaar lijkt het er op dat het wederom een succes gaat worden. ‘Het toegestane aantal bezoekers hebben we vastgesteld op 3.000. Dat is een prima aantal om er weer een supergezellig festijn van te kunnen maken. De artiesten hebben er in ieder geval veel zin in. Ze kijken vooral uit naar de mooie locatie, het Zuiderstrand met uitzicht op zee. Voor elke artiest, hoe succesvol hij of zij ook is, toch vaak de eerste keer op zo’n bijzondere plek en dus een belevenis om mee te maken. De zon in de zee zien zakken terwijl je het publiek vermaakt, dat is dan ook niet zomaar iets wat je op ieder podium meemaakt. Vorig jaar regende het tijdens Hollands Feest aan Zee, maar ook dat weerhield de bezoekers en de artiesten er niet van om er een feestje van te maken’.

De line-up is ook dit jaar weer niet mis. Met grote artiesten als Anita Meijer, Django Wagner en Samantha Steenwijk hebben de organisatoren weer een ijzersterk programma neer weten te zetten. ‘Dat was een uitdaging voor ons, om weer net zo te knallen als vorig jaar, maar we denk en dat we daar ruimschoots in zijn geslaagd, aldus de organisatie ‘ Anita Meijer is natuurlijk een geweldige zangeres met een repertoire en een carrière waar je u tegen zegt. Dat het ons gelukt is om haar voor Hollands Feest aan Zee te strikken, is iets waar we onwijs trots op zijn’.

Heb je nog geen kaartje: deze kan je, tegen betaling van 23 euro, aanschaffen via www.hollandsfeestaanzee.nl.