Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

OH OH INTRO WEEK 2019 – het warme welkom voor alle nieuwe Haagse studenten

2 min read

Op 28 augustus start de OH OH INTRO WEEK, de introductietijd gaat duren tot en met 6 september.
Alle hoger onderwijsinstellingen van Den Haag verwelkomen in deze periode de nieuwe Haagse studenten die ervoor gekozen hebben om in onze mooie stad te gaan studeren.

De Haagse studentenintroductie bestaat uit de volgende onderdelen:
Onderwijsintroducties op de hoger onderwijsinstellingen. De acht hoger onderwijsinstellingen organiseren allerlei kennismakingsactiviteiten voor hun nieuwe studenten.

OH OH INTRO WEEK start op woensdag 28 augustus met de OH OH CITY TOUR voor de studenten van European Studies en Prep-school, zij gaan onder begeleiding van ouderejaars de stad verkennen, ze eindigen op de Grote Markt waar de fijne combinatie van dj’s & pizza-slices aanwezig zal zijn.
Op donderdag 29 augustus gaan 500 studenten van Inholland de boot in. Zij varen vanaf het Zieken met muziek en lekkere hapjes en drankjes aan boord richting de hotspots van de Binckhorst.

Maandag 2 september barst het applaus los bij De Haagse Hogeschool met de welkomstbrigade van verschillende studentenverenigingen en organisaties die de studenten een leuke tijd gaan bieden. Dinsdag 3 september gaan er drie afvaarten van de OH OH KARAVAART plaatsvinden vanaf de haven van De Haagse Hogeschool. Op de laatste vaartocht die dag vaart ook de wethouder Saskia Bruines mee samen met het college van bestuur van De Haagse Hogeschool en andere genodigden.
Woensdag 4 september is er de OH OH CITY TOUR naar de Haagse binnenstad met bezoekjes aan studentenvereniging INTAC, het stadhuis, Pulchri, Grote Markt en de salsa school la Bodeguita waar een paar nieuwe moves geleerd gaan worden.

Donderdag 5 september is het OH OH INTRO FESTIVAL op het Lange Voorhout, het festival opent de poorten om 15:00 uur en duurt tot 23:00 uur. Op het festival is een groet informatiemarkt voor nieuwe studenten gecombineerd met een food village en een aantal podia. Hier gaan de volgende artiesten optreden: TONY JUNIOR, ṨHIRAK, FREDDY MOREIRA, LATIFAH, BILLY THE KIT, ZIGGY, KLITTEBAND, TRIPPEL, DANIMAL, INVR, REMY COOPER en vele anderen.
Vrijdag 6 september is het na het afsluitende festival van alle introductie-activiteiten tijd om uit te brakken op de Grote Markt met een anti-kater ontbijt en een gezonde smoothie.

Alle informatie is te vinden op www.ohohintro.nl en op de verschillende social media van de OH OH INTRO WEEK

Facebook, Twitter

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten