Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Tijdschema Vlaggetjesdag Festival Keizerstraat Scheveningen bekend

2 min read

Met shows van headliners Charlie Lownoise en Splendid

Het tijdschema van het leukste Live Muziekpodium op Vlaggetjesdag, De Keizerstraat in het hart van Scheveningen, is bekend.  Op zaterdagmiddag 15 juni is het één groot feest van 11.45 – 18.30 uur op het Oude Kerkplein, met Charly Lownoise en Splendid als aflsuiters die bij elkaar meer dan 2 uur lang een topshow geven! Dit festival is ook onderdeel van Talenten Aan Zee. Het moge duidelijk zijn dat de organisatie in ruime mate het podium biedt aan vele jonge Scheveningse Talenten.

Tijdschema Live Muziekpodium Vlaggetjesdag Keizerstraat 2019

De Keizerstraat – naast De Oude Kerk
11.45 – 12.00 Ukelele Talenten
12:00 – 13:00 Best of Talenten aan Zee
13.30 – 14.00 Bandsessies Talenten
14:30 – 15:15 The Big Hairy
16:00 – 17:00 Splendid
17:15 – 18:30 Charly Lownoise

Charly Lownoise
Met Mental Theo veroverde DJ Charly ‘Ramon Roelofs’ Lownoise de wereld met hun Happy Hardcore geluid. Wie in de jaren 90 is opgegroeid, kent de classics: Wonderful Days, Stars, Live at London, Your Smile, Hardcore Feelings, om er een paar te noemen. Met dezelfde energie als in die jaren geeft hij nog steeds spetterende shows. Voor zijn hometown Scheveningen komt er nog een extra vibe los, belooft hij!

Splendid
Deze Schevenings-Haagse popformatie met rocksteady reggae, soul & rockinvloeden is niets minder dan een absolute live-sensatie! De shows van Splendid zijn een ervaring waar de vonken vanaf spatten. Zo speelde de band het publiek tijdens onder andere Lowlands, Parkpop, Live on the Beach, Sziget en Concert at Sea volledig ondersteboven. Aan de Scheveningse Frontman Pat Smith zal het niet liggen: hij maakt die sterke live-reputatie keer op keer waar. En zeker in zijn eigen Scheveningen-Dorp!

The Big Hairy
Onder aanvoering van voormalig Suburbs-zanger Johan ter Schegget zal de op Scheveningen populaire live performance band The Big Hairy de ultieme opwarmer zijn voor de slotacts. Vier topmuzikanten die hun vunzige, maar o zo aanstekelijke en powervolle uitvoeringen van de Beastie Boys, de Stones, Brood, Bowie, The Kinks, Talking Heads, Black Sabbath, Dandy Warhols, Nirvana en nog veel meer op je loslaten!

Talenten Aan Zee programmering
Vlaggetjesdag Live Muziekpodium Keizerstraat is onderdeel van het evenement Talenten Aan Zee. Organisator YMCA Scheveningen (broedplaats voor jong muzikaal- en theatertalent), Stichting Popagenda Scheveningen en Cultuuranker Muzee Scheveningen hebben voor dit project de krachten gebundeld, in samenwerking met Scheveningse Cultuuraanbieders. Dit talentontwikkelingstraject biedt onder meer jonge muzikanten workshops, masterclasses (o.a. van Charly Lownoise) én een (mogelijk) podium op Schollenpop, Parkpop, het internationale YMCA-festival in Londen of natuurlijk……. Vlaggetjesdag! Een selectie van deze talenten zullen de spits afbijten op het grote buitenpodium.

Alle (nieuwe) info vind je op de Facebookpagina en het Facebookevenement van Talenten Aan Zee, en via de socials van Popagenda Scheveningen en YMCA Scheveningen!

Alle informatie rond Vlaggetjesdag vind je ook in onze uitgebreide agenda of download de uitgaans app voor Den Haag en Scheveningen GoneOut

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten