24ste editie Kaderock 2019 Groot Succes

Zaterdag 1 juni beleefde het festival bij muziekcentrum Musicon zijn 24ste editie. De zon scheen volop en het was erg gezellig aan de Soestdijksekade in Den Haag. Het festival trok ongeveer 6000 bezoekers.

Elke Hagenaar/Hagenees is wel een keer op Kaderock geweest. De sfeer is altijd goed op dit rockfestival met een uiterst diverse mix van jonge talenten en gevestigde namen. Van de meest succesvolle classic rock band van Nederland. Maar het is naast de muziek ook de ongedwongen sfeer die het ‘m doet. Het festival trekt oud en jong publiek en alles wat daartussen zit. Met het mooie weer was iedereen happy en uitbundig.

De Raggende Manne met Bob Fosko en collega’s Berd Gansebev van de Kraaien, George Kooymans en Benjamin Herman wisten de boel flink op te zwepen met klassiekers als ”Poep in je hoofd”, ”Het rijdt niet” en ”Ik stond te lullen bij de bus” Ook nog een klassieker uit het smartlappengenre als een klassieker van Jan Boezeroen werd niet geschuwd (“mocht ik aan de drank bezwijken”). Het optreden had een bijzondere lading omdat dit waarschijnlijk het laatste is van de band.

Volgend jaar viert Kaderock zijn 25-jarig jubileum op 6 juni 2020.

Foto’s Kaderock Sessie 1Sessie 2 of via onze Facebook pagina

Meer foto’s van het festival facebook.com/KaderockFestival

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten