Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

YOURSTAGE URBAN START NIEUWE SEIZOEN IN MUSICON

2 min read

Den Haag, 28 mei 2019

Zaterdag 8 juni om 14:00 uur is het zover! Yourstage Urban start een nieuw seizoen met masterclasses van bekende artiesten, talentenscouting, studiotijd en eventueel een eigen videoclip, optredens op verschillende festivals en dat allemaal onder de begeleiding van coaches Umit-C, Mekki, Collinsz Allday en Jillian.

Ook dit seizoen trappen wij af met een masterclass met niemand minder dan F1rstman en Shafique Roman.

De 24-jarige F1rstman, echte naam Hassan Syed, groeide op in Den Haag, maar werd geboren in Lahore, de tweede stad van Pakistan. Zijn major break kwam in 2015, met de track ‘Round & Round’.  Het stopte voor F1rstman niet bij ‘Round & Round’. De track ‘Op En Neer’ volgde, die binnen de kortste keren goud ging, zijn nummer ‘Squat’ ging daar met een platinum status overheen en zijn nieuwste wapenfeit ‘Overal’ heeft inmiddels ook al de gouden hitstatus bereikt, maar is nog niet gestopt met groeien. F1rstman maakt eigen tracks, werkt samen met anderen, speelt zich in de kijker waar hij maar kan.

Shafique Roman is bekend van populaire producties met Frenna, Delany, Boef, Snelle, Gio, André Hazes en nog veel meer.

Naast deze masterclass hebben wij op de dag zelf ook een win-actie lopen voor twee kaartjes van het Meesterplusser festival op zaterdag 22 juni. Deze kun je winnen door de masterclass op 8 juni om 14:00 uur bij te wonen.

Dus wil jij F1rstman en Shafique Roman ontmoeten en twee kaartjes voor het Meesterplusser festival winnen? Kom dan langs op zaterdag 8 juni!

Meer info: https://www.facebook.com/events/857035087964581/ of www.musicon.nl

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten