Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Geslaagde editie Sushi & Asian Streetfood Festival JOY in Den Haag

1 min read

Bijna 20.000 bezoekers getrakteerd op lekkernijen en amusement met Asian Touch

Den Haag, 20 mei –  Bijna 20.000 bezoekers genoten van vrijdagmiddag tot en met zondagavond van Sushi & Asian Streetfood Festival JOY in Den Haag. Voor de eerste keer was het Lange Voorhout omgetoverd tot een bruisende Aziatische markt, met tientallen foodtrucks en diverse bars. Het zachte lenteweer, de ontspannen sfeer en het gezellige publiek waren daarnaast fijne ingrediënten voor een geslaagde editie.

Het Lange Voorhout was even veranderd in een rijk gedecoreerd openluchtrestaurant. Tientallen foodtrucks serveerden een ruime keuze aan Sushi en populair Asian Streetfood, zoals Yakitori, Bao buns, Spring Rolls en Pad Thai. Bezoekers konden tevens kennismaken met minder bekende Aziatische gerechten, waaronder Okonomiyaki en Japanse poffertjes.

Daarnaast werd er genoten van ontspannende stoelmassages, leerzame sushiworkshops, nostalgische arcadespellen in de gameroom en het al dan niet aanwezige zangtalent bij de karaoke. In de avonden draaide een DJ de lekkerste klassiekers. Voor de kids was er ook genoeg te beleven, voor hen was er een speciaal programma opgesteld met knutselactiviteiten, schmink en diverse spelletjes.

Foto’s van Festival JOY vind je in ons fotoalbum

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten