Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

OH OH INTRO; dit jaar twee weken introductie in Den Haag

2 min read

De studenten introductie week OH OH INTRO duurt in 2019 bijna twee weken. Het programma van de introductiedagen voor alle nieuwe studenten van de zeven hoger onderijsinstellingen ziet er als volgt uit:

Woensdag 28 augustus OH OH CITY TOUR de nieuwe studenten van European Studies gaan onder begeleiding van ouderejaarsstudenten de stad in om alle leuke plekken te leren kennen.

Donderdag 29 augustus OH OH KARAVAART de studenten van Hogeschool Inholland gaan vanaf de Nieuwe Haven varen richting de Binckhorst. Begeleid door DJ-boten en een horecaboot.

Maandag 2 september start de OH OH HALLO met een wild applaus voor de nieuwe studenten.
In samenwerking met diverse studentenorganisaties worden de studenten luidruchtig binnengehaald door de mascotte van de OH OH INTRO WEEK op de campus van De Haagse Hogeschool.

Dinsdag 3 september OH OH KARAVAART. Voor de tweede keer de waanzinnige DJ-boat tour door de Haagse grachten in samenwerking met de Willemsvaart en diverse rondvaartbedrijven uit de regio.
In een armada van meer dan 20 boten borrelen de studenten op het water.

Woensdag 4 september gaan de studenten wederom de stad in voor de OH OH CITY TOUR – bedrijven en organisaties in het centrum van de stad worden bezocht onder begeleiding van ouderejaars.
Wilt u dat de studenten ook uw organisatie leren kennen, laat het ons weten voor een plaatsje in het programma.

Donderdag 5 september is het grote afsluitingsfestival van alle introducties van de zeven hoger onderwijsinstellingen OH OH INTRO op het Lange Voorhout.
Meer dan 75 organisaties laten op de informatiemarkt zien wat ze kunnen betekenen voor studenten. Op de verschillende podia staan bekende DJ’s en acts. Van 15:00 tot 23:00 uur vieren de studenten de start van het nieuwe studiejaar.

Vrijdag 6 september is het OH OH BRAKKE VRIJDAG waarbij verschillende horecagelegenheden studenten warm onthalen met een hang-over ontbijtje.

Het programma met de artiesten wordt op eind mei op de website www.ohohintro.nl bekend gemaakt.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten