Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Haagse kids opgelet: Sniesters gratis Dag van het Kattenkwaad komt er weer aan

2 min read

Haags festival zoekt opnieuw de grenzen van het toelaatbare op tijdens Sniester Junior op zondag 26 mei 2019

Van 24 t/m 26 mei a.s. vindt in de Haagse binnenstad de zesde editie van het jaarlijks terugkerende muziekfestival Sniester plaats. De laatste festivaldag is traditiegetrouw het territorium van de jongste festivalbezoekers.
En elk jaar is het stiekem de leukste dag van het festival: Sniester Junior, het gratis kinderfestival op de Grote Markt. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen hier zoveel mogelijk dingen doen die normaal niet mogen.
Het programma voor 2019 is nu bekend en op 26 mei staat alles weer klaar om de Haagse schooljeugd zoveel mogelijk kattenkwaad te laten uithalen. Sniester Junior is voor iedereen geheel gratis toegankelijk.

ONORTHODOX KINDERPROGRAMMA
Het team van Sniester Junior stelde een arsenaal aan activiteiten samen waarvan bij de meeste huishoudens de haren recht overeind gaan staan. Je scoort hier je eerste tattoo of piercing (net echt), leert crowdsurfen van een pro,
draait zelf platen in de DJ booth, laat een elektrische gitaar over de Grote Markt schallen en gooit waterballonnen vanaf het dak van de Zwarte Ruiter. Ook zijn er voldoende ARBO-onverantwoorde dingen te doen zoals een echte
motor slopen, cocktails shaken en op een door een drankmerk gesponsorde rodeo-crossmotor rijden. Kinderen die liever creatief dan destructief bezig zijn maken met stof, schaar, lijm, verf en papier de mooiste dingen in
Jookjes Sniesterparadijs en de Zandberg waar de kleinste Sniesteraars lekker kunnen scheppen en vies worden is er uiteraard ook weer dit jaar.

BIJROL VOOR OUDERS
Op de Nationale Dag van het Kattenkwaad kunnen ouders lekker achterover leunen. Langs de zijlijn op het terras genieten ze van een bakkie of een wijntje met goed uitzicht op de chaos.

SNIESTER 2019
Dol op muziek? Mis dan de Sniester vrijdag en zaterdag niet. Meer dan 60 internationale en nationale live-acts, van tropische feestjes tot kleine liedjes en van hyperactieve indierock tot minimalistische geluidskunst,
treden vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei verspreid over 13 podia in Den Haag op. Sniester wordt georganiseerd door Grote Markt Den Haag en poppodium Paard van Troje.

TICKETS: Sniester Junior (26 mei 2019) GRATIS toegang Sniester Festival (24 – 25 mei 2019) Dagticket vrijdag of zaterdag €17,50 | Weekendticket €27,50

SNIESTER ONLINE

www.sniester.nl
www.facebook.com/sniester
www.instagram.com/sniester/

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag