DEN HAAG BOUWT AAN VORSTELIJKE MUZIEKDORPEN VOOR KONINGSNACHT EN –DAG

Voorbereidingen in gang voor meer dan 60 optredens tijdens THE LIFE I LIVE

De Hofstad maakt zich op voor het gratis toegankelijke muziekfestival THE LIFE I LIVE op vrijdag 26 april en zaterdag 27 april aanstaande. De opbouw van de podia in de binnenstad is ondertussen gestart en achter de schermen worden de laatste voorbereidingen getroffen voor een van de grootste en meest gezellige muziekfestivals van Nederland tijdens koningsnacht en Koningsdag. Dit jaar met optredens van meer dan 60 artiesten. Op een tiental festivallocaties verspreid door de Haagse binnenstad ontdekken bezoekers van THE LIFE I LIVE het geluid van nu en de toekomst. Ondanks de grootse opzet behoudt het festival zijn intieme karakter doordat de verschillende muziekdorpen zijn verspreid over de meest sfeervolle pleinen en lanen van Den Haag.

Complete line-up THE LIFE I LIVE 2019
Recentelijk voegde de festivalorganisatie De Règâhs uit Den Haag als allerlaatste act toe aan de line-up en voltooide daarmee het totale programma. De Règâhs voorzien (internationaal) bekende liedjes van plathaagse teksten en overgieten het geheel met een wereldse flamencosaus. Met deze laatste bevestiging ziet het programma voor THE LIFE I LIVE 2019 er als volgt uit:
Vrijdag 26 april 2019 (Koningsnacht): Klangstof, Donnie, Son Mieux, De Likt, Pip Blom, Bokoesam, Afterpartees, Iguana Death Cult, YĪN YĪN, Sef, A Mili, Fata Boom, Closetoya, Banana Savannah, The Jerry Hormone Ego Trip, The Void Union, Sunny Sjoerd & Friends, JEANS, Palmbomen II (live), Awanto 3, Young Marco, Magic Moon, Black Leather Jacket, The Guru Guru, Sunfire, Henk & Melle, Dust Bowl Drifters, The Streetbeat Empire, One White Dog, Daniel Lewis & Saxy mr. S, Thomas Hensbroek & Kevin Orduña, Teddy Macrander, CooCoo, Acquoy, Crashing Bats, D.Phanton, Inside Electron, 54 GANG en DJ Stavros Martina.
Zaterdag 27 april 2019 (Koningsdag): Mr. Polska, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, De Règâhs, Arp Frique, Ava Nova, Los Paja Brava, Gita Buhari, Sindicato Sonico, Tabanka, Rizan Said, A.ROSE, Moon Tapes, The Hazzah, Van Common, The Mighty Breaks, Tommy Tornado & The Clerks, RAGMOB, DJ’s Prosciutto & Cassus, DJ Yan Sun en DJ Have-a-good-Tijm.

De complete Timetable vind je in onze agenda of de uitgaans app Goneout.

Verwachte drukte
Ook dit jaar worden publieksstromen en drukte op de festivalpleinen nauwlettend gescreend tijdens THE LIFE I LIVE. In de loop van Koningsnacht kan het voorkomen dat bepaalde festivallocaties (tijdelijk) worden afgesloten om te grote drukte te voorkomen en het aangenaam te houden. Aan bezoekers die een bepaald optreden niet willen missen, wordt geadviseerd zich ruim op tijd richting de betreffende locatie(s) te begeven.

Reisadvies
De festivalorganisatie van THE LIFE I LIVE roept bezoekers op zoveel mogelijk met de fiets en/of het openbaar vervoer te komen. Aangezien er op vele plekken in het centrum podia staan opgesteld, is de Haagse binnenstad hierdoor voor een groot deel afgesloten voor het verkeer. Er wordt tijdens THE LIFE I LIVE extra stallingscapaciteit voor fietsen gerealiseerd door Biesieklette. Meer info: www.biesieklette.nl. Het festival duur op Koningsnacht (26 april) van 19:00 tot 01:00 en op Koningsdag (27 april) van 12:00 tot 20:00.

Oranjedienstregeling
HTM
zet op Koningsnacht de hele avond extra bussen in om alle reizigers naar de binnenstad te brengen. Voor de terugreis rijden de laatste trams en bussen ongeveer om 00:00 uur. Bezoekers kunnen gerust langer blijven want HTM zet de nachtbussen in vanaf de halte Centraal Station (www.htm.nl). NS past voor Koningsnacht en -dag de dienstregeling aan. Op vrijdagavond 26 april en zaterdag 27 april rijden de treinen volgens de Oranjedienstregeling. NS zet deze dagen langere en extra treinen in. In de nacht van zaterdag op zondag is de normale dienstregeling weer van kracht.

THE LIFE I LIVE
Vrijdag 26 april (koningsnacht) & zaterdag 27 april (Koningsdag) 2019
Binnenstad Den Haag | 60 live acts | gratis toegang
Meer informatie: www.thelifeilive.nl

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag