Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Footprint Festival – Nature edition!

1 min read

Bewustwording en duurzaamheid wordt voor steeds meer mensen onderdeel van het dagelijkse leven. De twee initiatiefnemers van het Footprint Festival, Marco Kool en Iraas Korver, willen graag het thema bewustwording uit de zweverige hoek halen en in Den Haag op de kaart zetten. Dit doen zij in de vorm van een leuk en laagdrempelig festival.

Het Footprint Festival vindt dit jaar voor de derde keer plaats. Midden in de natuur wordt er twee dagen lang een magische plek gecreëerd om even helemaal tot rust te komen. En om onvergetelijke ervaringen op te doen op het gebied van zelfontplooiing, gezondheid en duurzaamheid.

Naast live muziek , dj’s en een duurzame markt staan er ook veel bijzondere workshops op het programma, waaronder een wildplukwandeling, bushcraften, capoeira, body percussion, shiatsu, acroyoga, Ecstatic dance en nog veel meer.  Speciaal voor de gezinnen is er een dagprogramma voor kinderen, zodat ouders zich kunnen vermaken terwijl hun kind in goede handen is.

Het Footprint Festival is een familievriendelijk open-air tweedaags event met maximaal 1.000 bezoekers per dag. Het zal op zaterdag 8 & zondag 9 juni plaatsvinden op het terrein van Pluk! Den Haag.

www.footprintfestival.nl