Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Winnaars DJ-contest gaan draaien op vijf grote festivals in Den Haag

2 min read

Op 8 april 2019 heeft ACKU de “OH OH INTRO DJ Contest” in Grand Café Siezo van 18 – 23 uur georganiseerd. Door deel te nemen aan de wedstrijd kregen de DJ’s de kans om een show neer te zetten op de Sena-stage van het Bevrijdingsfestival Den Haag (5 mei) en tijdens Den Haag OUTDOOR (17 augustus), maar ook tijdens het Green Garden Festival (24 augustus) en het grootste studentenfestival van Den Haag OH OH INTRO Festival (5 september) & OH OH OH Karavaart (3 september) en er is ook een ACKU studentenpodium tijdens het Laakfestival (22 juni).

De inschrijving werd op 5 april afgesloten, meer dan 25 talentvolle jonge DJ’s hebben zich aangemeld om het nieuwste DJ-talent van de stad te worden.
Er was een felle competitie en ACKU kondigde na een voorselectie de 8 jonge DJ-talenten aan die doorgingen naar de laatste ronde die live zouden strijden om de titel:

Tijd  
18:00 – 18:30     Just Ginto
18:30 – 19:00     Hidmar Franzo
19:00 – 19:30     ZNR
19:30 – 20:00     Adventure Boy
20:00 – 20:30     M.E.F.
20:30 – 21:00     Mark Major
21:00 – 21:30     Danimal
21:30 – 22:00     Roano
22:00 – 22:30     Jury overleg
22:30 – 23:00     Aankondiging Winnaar

DJ DANIMAL werd bekroond tot het aanstormende talent van Den Haag en gaat de podia van de grootste festivals van Den Haag opwarmen! Hij stal de show! De tweede prijs is voor Hidmar Franzo en de derde prijs voor Adventure Boy. De jury bestond uit DJ ZIGGY, Samantha Nieuwpoort (assistent nachtburgemeester) en Timo Bosman (Den Haag Outdoor).

Wat waren de toelatingseisen?
Deelnemers werd gevraagd om een demo tussen de 30 en 60 minuten te uploaden naar Sound Cloud of Mix Cloud met de volgende titel: DJ NAME – OH OH INTRO DJ Contest. Alle wedstrijders waren op dit moment of wel student of in het proces van het starten van een studie in Den Haag. En nog belangrijker, de muziekproductie moet dansbaar zijn.

Prijzen?
De winnaar van de DJ-wedstrijd wint jaarlijks optredens tijdens OH OH INTRO, Bevrijdingsfestival Den Haag en Den Haag Outdoor. Zoals beloofd is ACKU vastbesloten jonge Haagse talenten te helpen en heeft het nog meer prijzen toegevoegd:
De top drie dj-talenten zullen optreden op het Bevrijdingsfestival. Het nieuwste Festival van Den Haag Green Garden Festival geeft ons nieuwe DJ-talent ook de kans om zijn kunsten te laten zien op de draaitafels!

Waarom organiseert ACKU een DJ-wedstrijd?
ACKU streeft ernaar om jonge getalenteerde Haagse studenten de kans te geven hun vaardigheden op de draaitafels te laten zien. ACKU organiseert al jaren de grootste studentenevenementen zoals XXLMAS, HHS#CONNNECTED Festival en OH OH INTRO Week. Dit laatste is de grootste gratis introductieweek van Den Haag met gemiddeld 10.000 bezoekers per jaar. OH OH INTRO nadert snel, daarom is ACKU op zoek naar nieuw en fris DJ talent. Het is de missie van ACKU om jonge talenten te helpen hun vaardigheden te promoten en hun voet in de DJ-scene te krijgen.

www.ohohintro.nl
www.facebook.com/ohohintrodenhaag/
https://www.instagram.com/ohohintro/
www.acku.nl
www.facebook.com/ackucultuur
www.instagram.com/ackuut

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten