wo. jul 24th, 2019

Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Hollands Feest aan Zee! Vrijdag 2 augustus 2019

1 min read

Na het grote succes van vorig jaar vindt dit jaar de 2e editie plaats van het Hollands Feest aan Zee.

Hollands Feest aan Zee is hét Nederlandstalige muziekfestival van de Haagse regio. En dat allemaal op een unieke locatie. Het Zuiderstrand van Scheveningen! Met optredens van: Anita Meyer, Django Wagner, Samantha Steenwijk, René Schuurmans, Henk Dissel, Mike Peterson, Wesly Bronkhorst en Quido van de Graaf belooft het weer een groot feest te worden. De presentatie wordt gedaan door niemand minder dan John Medley. Heb je zin in meezingen op Hollandse Hits, warm zand tussen je tenen, de zon in de zee zien zakken en veel gezelligheid?

Dan is dit het evenement dat je niet mag missen! Tickets zijn nu verkrijgbaar bij Ticketmaster via www.hollandsfeestaanzee.nl á 23 euro per stuk.