Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

DONNIE, WILLIE WARTAAL & CARISTA OP HET SCHEVENINGSE STRAND

2 min read

Happy Hunting Ground is hét leukste festival van het Scheveningse strand. Twee strandtenten vol gevierde DJ’s en een buitenpodium waar acts optreden die landelijke bekendheid genieten.

In 2018 hadden we weer dan 20 artiesten, met namen als My Baby, Son Mieux en Splendid.

Ticket voor de 2019 editie zijn voor maar 10 euro te koop vanaf donderdag 4 april via de Facebook pagina.

Locatie: Strandtenten Indigo en Whoosah (Zwarte Pad / Scheveningen)

Datum: 18 mei 2019

Tijd: 14:00 – 02:00 uur

Facebook link https://www.facebook.com/events/336118040366214/

EERSTE NAMEN HAPPY HUNTING GROUND 2019

DONNIE
Hij noemt zichzelf DE fenomeen, en dat is hij ook wel. Net een nieuw album uit en de single ‘Barry Haze’ met Willie Wartaal die meer dan een miljoen views heeft in de eerste week. Donnie staat ook op The Life I Live festival op Koningsnacht in het centrum van Den Haag. En eergister is bekend gemaakt dat hij ook op Lowlands speelt.

WILLIE WARTAAL
Wie kent hem niet van De Jeugd van Tegenwoordig. Hij komt na het optreden van Donnie een DJ set voor ons draaien. Wie weet zingt hij wel een nootje mee met Donnie 😉

CARISTA
Afgelopen jaar was een geweldig jaar voor deze vrouw. Als je íemand moet aanwijzen die op dit moment ‘on fire’ is in de elektronische muziek scene in Nederland dan is zij het wel. Daarnaast gaat ze ook als een raket in het buitenland. Ondanks ze in Nederland woont. Mogen wij haar op 18 mei van Schiphol ophalen en na haar show op het strand direct weer terugbrengen naar Schiphol.

THREE LITTLE CLOUDS
Binnen no-time groeide het Amersfoortse Three Little Clouds uit tot de hotste nieuwe band van Nederland. De band leeft als zelfgekozen familie bij elkaar en deze ambitieuze muziekmakers wijken geen moment van elkaars zijde. Ze hebben 1 ding hoog in het vaandel staan. En dat is er een feestje van maken. Let maar op, van deze band gaan we meer horen dit jaar!

MAMA AFRICA SOUNDSYSTEM
Deze groep jongens draaien alleen maar Afrikaanse vibes. En zullen de gehele middag te horen zijn om het buitenpodium tussen de optredens door. Dit gaat sowieso de pan uitzwingen.

SUNNY SJOERD
Sunny Sjoerd draait al jaren bij Indigo, hij is er kind aan huis. Maar inmiddels is de naam Sunny Sjoerd bijna een household name geworden. Want als hij aan de knoppen mag draaien weet je zeker dat het een feestje gaat worden. Hij is gek op strandfeestjes. Maar is ook niet meer weg te slaan bij de grote festivals. Lowlands, Down The Rabbit, Pinkpop, noem het maar op. Hij draait meestal onder een andere naam op zulke plekken, dus je ziet hem niet, maar hij is er wel.

Facebook link https://www.facebook.com/events/336118040366214/