Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

LÉVI presenteert debuut EP ‘As I Am’ in Paard op 5 april

2 min read

‘As I Am’ is de debuut EP van de Nederlandse zangeres LÉVI. In vijf oprechte en soulvolle tracks geeft ze zich letterlijk en figuurlijk bloot. De EP komt uit op 5 april 2019 en de release wordt diezelfde dag gevierd in het Paard, in Den Haag. De aanvang is 20.00 uur en de toegang is gratis.

Koninklijk Conservatorium
Lévi Cox is 23 jaar en studeerde in 2018 af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag onder de stroming jazz-zang. De invloeden soul, jazz en funk zijn  duidelijk terug te horen op de EP, al is pop het hoofdingrediënt dat de vijf liedjes verbindt. LÉVI laat zich inspireren door uiteenlopende artiesten zoals Lizz Wright en Sarah Vaughan, en door de schrijfstijl van Jessie J.

In het grijs durven leven
Op 5 april presenteert ze ‘As I Am’ met haar voltallige band in het PAARD in Den Haag, waar ze met een visueel sterke show haar muziek zal onderstrepen. “Ik heb ervoor gekozen om alles zwart wit te maken, omdat je in mijn ogen ballen nodig hebt om in het grijs te durven leven. Dit ga je ook terug zien op het podium. Niet alles hoeft altijd kleurrijk en fantastisch te zijn, zo is het leven nou eenmaal niet. Hoewel ik een optimist ben, draag ik toch wel een hoop bagage met me mee die ik heb leren omarmen als een deel van mezelf.

De pier in Scheveningen
De promovideo voor ‘As I Am’ is opgenomen op de pier in Scheveningen tijdens een koude winterdag. In de video legt LÉVI uit wat ‘As I Am’ voor haar betekent. De rode draad op de EP wordt gevormd door een aantal momentopnames uit het leven van de jonge zangeres, die zij heeft verwerkt in persoonlijke teksten en pakkende melodieën. LÉVI vertelt over diepe dalen maar ook hele mooie momenten die haar hebben gevormd tot wie zij nu is.

Meer informatie via: https://www.paard.nl/event/paardcafe-levi-eline-mann/.
https://www.instagram.com/levi.musicofficial/

https://www.facebook.com/levimusicofficial/