Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Laatste lichting namen van Popradar’s Winterfest bekend gemaakt

3 min read

Het programma van Winterfest is met 24 nieuwe namen compleet. Oa The Peptones, Koen Herfst & Friends, Supersonic Blues, The Howl Ensemble en Wet Boys zijn toegevoegd aan de line-up. Daarnaast hiphopcollectief 54 in één van de 14 ruimtes zien wat er speelt in de Haagse scene.

Adnan.psd, Anger Radio, Beach Coma, Betonfraktion, Cookietchim, Dead Wizzards, Emaurrosa, iAM, Koen Herfst & Friends, MMTH, Neviah, NOCX, Polarized, Rawprisc, RDLT, Supersonic Blues, Supersonic DJ’s + The Upper Shelves, Sweaker, Temple Fang, The Howl Ensemble + Guests, The Peptones, Trends and Revolts, Wet Boys en Vexio is het compleet rijtje namen dat vandaag bekend is gemaakt.

Supersonic Blues neemt je in hun ruimte de Supersonic Beatshack mee naar de derde dimensie en presenteert de desertgaragepunk van locale outfit Wet Boys en het twin-guitar, twin-vocal heavy, Mokum jamrock quartet Temple Fang. In de Beatcave van The Peptones presenteert de band samen met Impolite Records de meest smerige garage, de meest dansbare beat en de meest fuzzy rock en roll.

54 FEST liet eerder in PIP Den Haag zien dat Den Haag barst van creatief en rauw hiphoptalent. In hun ruimte kun je moshpits, variatie en vooral veel positieve energie verwachten. Drummer Koen Herfst zal tijdens Winterfest diverse bevriende muzikanten uitnodigen en in zijn oefenruimte een jamsessie doen. Ook kun je hem vragen stellen over zijn projecten, wereldtours en hoe hij zijn drums opneemt.

Door vrijwilligers samengesteld programma
Tijdens Winterfest word je verrast door een verscheidenheid aan genres binnen de Haagse muziekcultuur. Van jonkies die net hun donkere oefenhol uitkruipen, ouwe rotten die al 20 jaar binnen de muren van Popradar repeteren tot gevestigde acts die hun sporen binnen het Haagse al verdiend hebben tijdens de ontelbare evenementen die de stad rijk is. Het programma wordt voor het grootste deel samengesteld door vrijwilligers, die zelf bepalen hoe ze hun ruimte invullen.

Eerder werden Bandsessies (Share!, WhatEls, Twisted Olivier), Beyond The Moon, Cacatory, Dovestone Cult, Durango, Girlstalk, Invasion, Lifeless Past, Magic Moon, Melting Eyes, Suburbs, The Bad Tones, Warborn Waste, G.R.A.P., TABS, Defazer, Door32, Mad Jam, Silver Lining, Van Wanko, Deflour, APA, Anemone, New Dosis Audio, André Hazel, Cas & Gaby, Jo Laureys (BE), Nelson (PT), Lukewarm Ocean, Popoulos, Callkoen en James Burki aangekondigd.

Het programma van Winterfest bestaat uit zo’n 60 acts. De rest van de line-up wordt de komende tijd bekend gemaakt. Winterfest start op zaterdag 30 maart om 15.00u en eindigt om 02.00u. Meer informatie vind je op www.popradar.nl/winterfest.

Gratis toegang
‘s Middags organiseert Popradar Music Support samen met Haagse muziekprofessionals en muziekscholen verschillende workshops met thema’s als lyrics, social media, surfrock en backing vocals voor muzikanten. Het programma van Winterfest bestaat uit zo’n 60 acts. Winterfest start op zaterdag 30 maart om 15.00u en eindigt om 02.00u. Het festival is gratis toegankelijk. Meer informatie vind je op www.popradar.nl/winterfest.

Winterfest wordt georganiseerd door Popradar Den Haag, voorheen Haags Pop Centrum. Popradar zorgt voor een levendige en diverse popscene binnen de stad. De organisatie beheert het grootste repetitieruimtecentrum van Den Haag en creëert nieuwe lokale, nationale en internationale kansen voor Haagse acts en muzikanten met Popradar Music Support.