Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Festival TREK zoekt podium talent uit regio Den Haag

2 min read

Singer-songwriters, akoestische bandjes, kleinkunst-, dans- theateracts komen in aanmerking 

Utrecht, 26 februari – Festival TREK is voor het zesde seizoen van het grootste rondreizende foodfestival van Nederland op zoek naar creatief talent. Van 30 augustus tot en met 1 september komen creatieve acts in aanmerking voor een podiumplek in het Haagse Westbroekpark. Festival TREK staat, naast een gevarieerd aanbod aan de mooiste mobiele foodtrucks, tevens garant voor verrassend entertainment van jonge theatermakers, kleinkunst- en muzikaal talent. Het karakter van het festival zou niet hetzelfde zijn zonder de (regionale) acts die elk jaar op de verschillende podia voor veel sfeer zorgen. Festival TREK roept daarom alle singer-songwriters, (semi-akoestische) bandjes, kleinkunstenaars, creatieve dans- en theateracts uit de regio op om zich aan te melden via de website

De ‘BurgeRmeester van TREK’ bezoekt met zijn Bourgondische Dorp komende zomer 8 van Nederlands’ mooiste stadsparken. Festival TREK tovert deze parken om tot grote openluchtrestaurants, waarbij elke editie meer aandacht komt te liggen op de beleving van de bezoekers. Het entertainmentteam heeft inmiddels een doorlopende programmering, met voor ieder wat wils. Van intieme podiumoptredens, tot de lekkerste disco klassiekers van de DJ en van bijzondere dansacts tot goocheltrucs van jonge theatermakers. Ook voor de kleinste bezoekers is er genoeg te beleven; zo zijn er op het terrein diverse oud-Hollandse spelletjes te vinden en staat er in elk stadspark altijd een oude kermisklassieker.

“Ik ben er trots op dat we komende zomer nog meer lokaal talent de kans geven om hun kunsten aan een breed publiek te vertonen. Schrijf je act daarom snel in en wellicht verwelkom ik je in het Westbroekpark op het podium van Festival TREK.”, aldus de BurgeRmeester van TREK.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag