Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Den Haag Outdoor 2019, woensdag begint de voorverkoop

2 min read

De datum is al een tijdje bekend maar de derde editie van Den Haag Outdoor staat op zaterdag 17 augustus gepland in het Haagse Zuiderpark. Ook dit jaar zijn er weer 5 areas met Techno, Tech house, Deep house, House, Latin house, Afro house, Eclectic, Disco en Classics. De Line-Up zal ook dit jaar weer bestaan uit vele internationale en nationale Dj’s, ook onze Haagse Dj’s zullen dit jaar natuurlijk niet ontbreken.  Wij houden jullie zoals altijd op de hoogte als de hele Line-Up bekend wordt gemaakt.

De voorverkoop van de tickets voor Den Haag Outdoor 2019 gaat van start op woensdag
20 februari 2019 om 19.00 uur. Vanaf die datum kan JIJ ervoor zorgen dat je aanwezigheid op Den Haag Outdoor 2019 gegarandeerd is. Zet een reminder in je telefoon, agenda, laptop, tablet, op de koelkast, boven je bed, whatever…. En bemachtig zo’n heerlijk fijn geprijsd early bird ticket. Hoe eerder je je tickets haalt, hoe minder je betaalt….
Dus wees er op tijd bij!!

Zet 17 augustus in je agenda dit festival wil je niet missen, de eerste twee edities waren een groot succes. Ja, mensen!  Gewoon lekker in je eigen stad! Een knetterhard festival waar iedereen bij wil zijn. Alles om je lekker te voelen van chill-out zones,  foodtrucks tot je bijzondere biertje.

Houd de website van Stappen in Den Haag goed in de gaten want wij gaan ook nog een speciale kaarten actie houden.

Voor alle weetjes rondom het festival  kan je naar de website van Den Haag Outdoor of de Facebook pagina van Den Haag Outdoor.