Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Valentine’s Jam in het Atrium Den Haag – Dance Celebration of Love

3 min read

In het teken van Valentijnsdag viert WereldDansWerkPlaats samen met Atrium City Hall de liefde op vrijdag 15 februari van 20 tot 23 uur in het Atrium Den Haag. In het kloppende hart van de stad vieren verschillende culturen samen de liefde. Er zijn o.a. workshops Zumba, Tango en Couple & Duo Rollerskating. Je kunt jouw toekomst in de liefde laten voorspellen door een waarzegster uit het poppentheater. Iedereen is welkom met of zonder (dans)partner om samen te dansen, workshops te volgen of te kijken naar de optredens.

PROGRAMMA VALENTINE’S JAM

Tijdens deze avond komen allerlei dansstijlen voorbij, je kan met of zonder (dans)partner komen, workshops volgen en kijken naar alle demonstraties en optredens. Hier een greep uit het programma.

Caribbean Zumba – Shalini Bholasing (Demonstratie & Workshop)
Heb jij het ook zo koud tijdens deze wintermaanden? Maak jezelf klaar voor een Carribbean Zumba work-out. Shalini Bholasing neemt je mee naar de tropen en je zult de kou even helemaal vergeten. Stop thinking and start shaking!

Love fortune teller puppet – Ludmilla & Catherine Gardner (Optreden)
Tijdens de Valentine’s Jam kan iedereen een liefdesconsult krijgen van Nikolayevna Popova. Zij is een knappe Russische dame uit Siberië. Zij is moeder van vijf kinderen en oma van vijftien kleinkinderen. Haar man Ivan is weggelopen om bij het Moscow State Circus te gaan werken en nu is zij op zoek naar een nieuwe liefde.

African percussion – Attaaya (Optreden)
Arno Willekes is van oorsprong een multi-instrumentalist en maakte vanaf 1995 de overstap naar de Djembé, Doundoun en Sabar drums uit met name Senegal. Met zijn percussiegroep Attaaya brengt hij live afrovibes naar het Atrium.

Tango Centro (Optreden & Workshop)
De Argentijnse tangoschool Tango Centro heeft al vaker opgetreden in het Atrium, zoals tijdens het dansevenement Stadsbal. Met een optreden en een workshop onder leiding van Anita van der Helm, wordt het een zwoele dansavond.

Beweigi – Urban/Afro (Optreden)
De urban/afro talenten uit het Haagse Laakkwartier geven een optreden van Beweigi, dat staat voor dynamisch, energiek en rauw. Met een hippe medley staan 2 dansgroepen tegenover elkaar.

Tribal Fusion Bellydance – Vleer (Optreden)
De dansstijl van Haagse docente Vleer is Tribal Fusion/Dark Fusion gemengd met Hip Hop en Butoh, wat resulteert in een unieke dansstijl.

Couple & Duo Rhythm Roller Skating Stichting Es Quint Foundation (Demonstratie & Workshop)
Rollerskaten is weer helemaal terug. Anno 2019 heeft het Urban Freestyle Rhythm Roller Skating zich wereldwijd enorm ontwikkeld en ligt de pubertijd van het moderne rollerskaten mijlenver achter de underground beoefenaars en liefhebbers van nu. Binnen de wereldwijde roller skate community neemt Es Quint Foundation uit Den Haag een unieke plaats in, door het uitdragen van de diversiteit van rollerskaten. Bij couple skating rolt een duo ritmisch samen en houden ze elkaar in balans, terwijl de een leidt en de ander volgt. Tijdens de Valentine’s Jam geeft Es Quint een korte workshop, waarnaar je daarna zelf op de vloer kunt rollen. Leuk om samen met je (dans)partner, vriend of vriendin uit te proberen.

Kaartverkoop
Een single ticket kost € 5,- (één persoon). Of kom tegelijkertijd samen met jouw (dans)partner en betaal voor een Couple Ticket € 7,50. Kaarten zijn niet te koop in de voorverkoop en kunnen alleen gereserveerd worden via het inschrijfformulier op www.werelddanswerkplaats.nl/agenda/dans-met-valentijn.

Kaarten zijn vanaf 19:45 uur op te halen op vrijdag 15 februari bij de kassa in het Atrium Den Haag. Betalingen zijn zowel contant als per pin mogelijk.

Meer informatie is te vinden op www.werelddanswerkplaats.nl/agenda/dans-met-valentijn.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten