do. aug 22nd, 2019

Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Skunk Anansie, Tears For Fears en Nile Rodgers & Chic naar Parkpop Saturday Night 2019!

2 min read

Parkpop Saturday Night is back: bigger & better! Met de eerste namen zetten we gelijk de toon voor 2019: niemand minder dan Skunk Anansie, Tears For Fears en Nile Rodgers & CHIC zijn de veelbelovende eerste namen van het festival. De Saturday Night programmering van Parkpop is in 2019 op zaterdag 29 juni in het Zuiderpark in Den Haag. 

De kaartverkoop voor Parkpop Saturday Night is direct van start gegaan en jij kunt er nu extra voordeling bij zijn met de Early Bird-actie! Voor de eerste 2.500 tickets geldt een speciaal tarief van €38,50 (incl. servicekosten). Daarna kosten tickets €48,50 (incl. Servicekosten).

GET YOUR EARLY BIRD TICKETS

SKUNK ANANSIE
In tegenstelling tot hun grootste hit is de Britse rockband Skunk Anansie allesbehalve weak. Sinds de oprichting in 1994 breekt de band, die bestaat uit de iconische zangeres Skin, gitarist Ace, bassist Cass en drummer Mark Richardson, door alle mogelijke barrières. Dat hoor je en dat voel je, wanneer je luistert naar hun alom geprezen studioalbums met hits als Brazen (Weep), Hedonism (Just Because You Feel Good) en Weak, of uit volle borst meeschreeuwt tijdens hun intense liveshows.

NILE RODGERS & CHIC
CHIC brak in 1978 door met wereldhits als Le Freak en Est-ce Que (C’est CHIC). Door het grote succes van CHIC groeide Rodgers uit tot een veelgevraagd producer en songschrijver. Bekende nummers van zijn hand zijn o.a. Let’s Dance van David Bowie, We Are Family van Sister Sledge, Like A Virgin van Madonna en Get Lucky in samenwerking met Daft Punk en Pharrell Williams. Tijdens de altijd dansvloer vullende liveshows van het collectief komen zowel alle bekende CHIC-hits als andere meezingers uit het oeuvre van Nile Rodgers aan bod.

TEARS FOR FEARS
Tears For Fears belichaamt het kenmerkende geluid van de jaren ’80: sfeervolle, tot in de puntjes geproduceerde dansbare synthesizerpop. Het duo schudde de muziekwereld flink op met hun inmiddels legendarische releases The Hurting (1983) en opvolger Songs From The Big Chair (1985) en hits als Everybody Wants To Rule The World, Shout en Mad World.

PARKPOP WEEKEND
Parkpop Saturday Night is onderdeel van het Parkpop festivalweekend. De aftrap is op vrijdag 28 juni met Parkpop Downtown, waarbij vette live-acts de binnenstad van Den Haag veroveren, gevolgd door Parkpop Saturday Night op zaterdag 29 juni. Op zondag 30 juni viert Parkpop The Hague haar 39e editie in het Haagse Zuiderpark. Als vanouds volop genieten van nationale en internationale top acts verdeeld over de verschillende podia, met natuurlijk het Haags Podium met het beste wat Den Haag te bieden heeft.
Meer informatie over het Parkpop festivalweekend is te vinden op parkpop.nl.