Burgemeester Pauline Krikke opent actieweek van Den Haag FM voor Sintvoorieder1

Den Haag FM zamelt  van maandag 19 november tot en met vrijdag 23 november kado’s  in voor kinderen in opvanghuizen of kinderen van wie de ouders afhankelijk zijn van de Voedselbank. Want elk kind verdient een cadeau op 5 december. Burgemeester PAULINE KRIKKE opent de actieweek officieel op maandag 19 november om 09.00 uur in Parkroad Café aan de Nobelstraat 11b. De actie is een samenwerking met  Stichting Sintvoorieder1.

De 100% Haagse stadsomroep gaat een week lang van 07.00 tot 23.00 uur live radio en televisie maken vanuit Parkroad Café, waar iedereen zijn kado live in de uitzending kan komen doneren. Een groot aantal prominente Hagenaars heeft al toegezegd een kado te komen brengen, waaronder KAREL ‘MINI’ DE ROOIJ, zanger TIM AKKERMAN, zangeres EMMALY BROWN, beautyvlogster MASCHA FEOKTISTOVA, tassenontwerper OMAR MUNIE, minister BRUNO BRUINS, muzikant ED STRUIJLAART, tv-presentatrice JESSICA MENDELS, Hagenaar van het Jaar SUSANNE KEULAERDS, Instagrammer IRIS AMBER NIJBOER, DJ COEN BOM, rapper BERND GANZEBEV van De Kraaien, schrijver BOOZY DE KOK, cabaretier FARBOD MOGHADDEM en schrijver KAREL KANITS. Verder hebben bijna alle politieke partijen in de Haagse gemeenteraad en de meeste wethouders toegezegd hun steentje bij te dragen aan de actie. Verschillende bedrijven en organisaties pakken groot uit met een flink aantal kado’s, zoals online supermarkt PICNIC, de HAAGSE MARKT, DE OOIEVAART, FEEST AAN ZEE, poppodium PAARD, ADO DEN HAAG VROUWEN, DE UITHOF en MADURODAM. Realityster MICHAEL VAN DER PLAS en artiestenmanager JAKE HAMPEL komen maandagochtend om 08.00 uur zelfs twee pallets met kado’s brengen.

Tijdens de actieweek wordt in Parkroad Café aan de Nobelstraat belangeloos opgetreden door verschillende Haagse artiesten. Bezoekers ‘betalen’ dan 1 kado als entree. Op maandag staan de jonge talenten van bandcoachingorganisatie READY TO PLAY op het podium, dinsdag treedt de groep SPEAK EASY op, woensdag is de groep LUMINIZE te gast. Donderdag is er een Hollandse Avond met JOHN MEDLEY en MIKE PETERSON. De optredens starten steeds rond 20.30 uur. Op vrijdag is de grote finale en wordt om 20.00 uur de einduitslag bekendgemaakt.

Hagenaars, bedrijven en andere organisaties worden opgeroepen om ook kado’s te komen brengen naar Parkroad Cafe . Dat kan elke dag van 07.00 tot 23.00 uur. De kado’s moeten nieuw of zo goed als nieuw zijn, niet ingepakt en met een waarde van ongeveer 15 euro. De kado’s mogen geen gebruikssporen hebben. Sintvoorieder1 wil graag dat alles werkt, dus het liefst ook met nieuwe batterijen. En ook liever geen gebruikte knuffels. De vrijwilligersorganisatie Sintvoorieder1 zorgt er vervolgens voor dat alle presentjes netjes worden ingepakt en bij de juiste kinderen terecht komen.

Den Haag FM is in de ether te ontvangen op 92.0 FM. Behalve op de radio is de actie voor Sintvoorieder1 ook de hele dag live te zien op Den Haag TV en op de website www.denhaagfm.nl en via de Den Haag FM-app. Mensen die op wat voor manier dan ook willen meehelpen aan de actie voor Sintvoorieder1 kunnen mailen naar sinterklaas@denhaagfm.nl of bellen naar 070 307 8899.

——————————————————————————————————————————————————————–

Den Haag FM zamelt kado’s in voor kinderen bij wie Sinterklaas niet komt

Den Haag FM zamelt  van maandag 19 november tot en met vrijdag 23 november kado’s in voor kinderen in opvanghuizen of kinderen van wie de ouders afhankelijk zijn van de Voedselbank. Want elk kind verdient een kado op 5 december. De actie is een samenwerking met  Stichting Sintvoorieder1.

“Den Haag FM staat echt midden in de Haagse samenleving”, vertelt stationsmanager Gerard van den IJssel van de lokale omroep. “Ook in de directe omgeving van onze medewerkers zijn kinderen die soms worden overgeslagen door Sinterklaas. Het is heel fijn dat we daar met deze inzamelingsactie iets aan kunnen doen.”

De 100% Haagse stadsomroep gaat daarvoor een week lang van 07.00 tot 23.00 uur live radio maken vanuit Parkroad Café aan de Nobelstraat 11b, waar iedereen zijn kado live in de uitzending kan komen doneren. “Ook treden verschillende artiesten tijdens de actieweek in het café op”, zegt Van den IJssel. “Iedereen is welkom. Bij de optredens betaal je dan een kado als entree.” Tientallen radio- en tv-makers werken mee aan de actie.

Hagenaars, bedrijven en andere organisaties worden opgeroepen om kado’s te komen brengen naar Parkroad Cafe . De kado’s moeten nieuw of zo goed als nieuw zijn, niet ingepakt en met een waarde van ongeveer 15 euro. “De kado’s mogen geen gebruikssporen hebben en hoeven niet ingepakt te zijn. Sintvoorieder1 wil graag dat alles werkt, dus het liefst ook met nieuwe batterijen”, aldus Van den IJssel. “En ook liever geen gebruikte knuffels.”

Op vrijdagavond 23 november om 20.00 wordt de einduitslag bekend gemaakt. “Een exact streefgetal noemen we niet”, zegt Van den IJssel. “Maar we rekenen op duizenden kado’s. Dat moet toch haalbaar zijn met alle Hagenaars!” De vrijwilligersorganisatie Sintvoorieder1 zorgt er vervolgens voor dat alle presentjes netjes worden ingepakt en bij de juiste kinderen terecht komen.

Den Haag FM is in de ether te ontvangen op 92.0 FM. Behalve op de radio is de actie voor Sintvoorieder1 ook de hele dag live te zien op Den Haag TV en op de website www.denhaagfm.nl en via de Den Haag FM-app. Mensen die op wat voor manier dan ook willen meehelpen aan de actie voor Sintvoorieder1 kunnen mailen naar sinterklaas@denhaagfm.nl of bellen naar 070 307 8899.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten