Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Open dag Ready To Play muziekschool in Musicon

1 min read

De open dag vindt plaats op zondag 23 september van 15:00u tot 18:00u, met een drankje en veel muziek.

Ready To Play verzorgt de privé en duo-muzieklessen voor toetsen, bas, gitaar, drum, zangles en songwriting in de vernieuwde lesruimtes van Musicon. Dit is aanvullend op de bekende bandcoaching-lessen, die al 15 jaar in Musicon plaatsvinden. Het docententeam van Ready To Play staat bekend om zijn zeer gedreven en ervaren muzikanten uit Den Haag. Zij hebben veel  aandacht voor ieders muzikale wensen, bovendien kun je via Ready To Play ook veel optreden.

Uit de bandcoachinglessen van Ready To Play in Musicon zijn de laatste jaren veel succesvolle Haagse popmuzikanten voortgekomen. Er zijn al een flink aantal op internationale podia terecht gekomen en toegelaten op vakopleidingen. Een verhaal apart, dat het waard is om verteld te worden. Musicon en Ready To Play hebben samen veel Haagse pophistorie geschreven.

Op het programma staan onder meer optredens van leerlingen en docenten en gratis proeflessen. Daarnaast wordt er informatie gegeven en is er een speciale openingsactie: nieuwe inschrijvingen krijgen de eerste maand 50% korting op alle muzieklessen.

Musicon is gelegen aan de Soestdijksekade 345 te Den Haag  070-3686800

Ben je nieuwsgierig wie er lesgeven, kijk dan op: www.r2p.nl/ en www.musicon.nl/

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten