Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Derde editie undergroundfestival Submarine op zaterdag 21 juli in PIP Den Haag

1 min read

Het Haagse undergroundfestival Submarine vindt op zaterdag 21 juli plaats bij PIP Den Haag in de Binckhorst. Onder andere Synkro (UK), Kimyan Law (UK), DODECAHEDRON, Kettel en DJ. Flugvél og Geimskip (IS) staan op zaterdag 21 juli vanaf 16:30 uur bij PIP Den Haag in de Binckhorst. Kaarten zijn te koop via de website van PIP.

Andere bevestigde namen zijn Dead Neanderthals, Coco Bryce, Hand, Deadcrow, Flowers, Lifeless Past, Star-Kid, Pig Frenzy, Atilla the HVN, A I D (DE), Temple Fang, HAÄRK en Gaia Resonance. In samenwerking met INDEx, een nieuw Haags platform voor elektronische muziek dat aandacht besteedt aan onderbelichte muziekstromingen, staan Kettel, Tonal Verges, Marric, Stellaria Nemorum, Amedium, Dayo en Geenplatenlabel Annaloog Session op de line-up. Hiermee haalt Submarine het spannendste wat er op dit moment in de (inter)nationale undergroundscene speelt naar Den Haag.

Alternatieve muziekstromingen

SuBmarine duikt de diepte in op zoek naar nieuwe alternatieve muziekstromingen. Je ontdekt er onderscheidende en experimentele acts die je niet snel zult tegenkomen op andere Haagse festivals, zoals elektronische live-acts, psychedelica, drones, soundscapes, indie, krautrock, metal en crossovers. SuBmarine is een laboratorium voor spannende, grensverleggende en nieuwe undergroundprojecten en begeeft zich op onbekende muzikale terreinen. Een platform voor muzikanten die de grenzen opzoeken waar anderen de uitdaging gemakzuchtig negeren.

Tickets voor SuBmarine kosten €7,49 incl. servicekosten in de voorverkoop en €10 aan de deur. Groepstickets kosten 5 voor de prijs van 4 (€31,45). Kaarten zijn te koop via deze link: https://pipdenhaag.stager.nl/web/tickets/212017

Meer informatie en het blokkenschema via www.submarinedenhaag.nl.